Közúti balesetben meghalt egy 75 éves tiszabökényi kerékpáros Tiszaújlak közelében. Fotó: Kárpátaljai Rendőrség

A cserbenhagyásos balesetben életét vesztette egy tiszabökényi férfi.

Csendesnap a tiszabökényi Glória Ifjúsági Központban

A tiszabökényi Glória Ifjúsági Központban gyűltek össze a helyiek és a környező falvakból érkezők az egész napos programra.

Tiszabökényben a Glória Ifjúsági Központ idén azt a szeretetszolgálatot vállalta, hogy a falu egyedülálló idősebb lakosaihoz elviszi a kézzel és szívvel adható segítséget.

Tiszabökényben a Glória Ifjúsági Központ idén azt a szeretetszolgálatot vállalta, hogy a falu egyedülálló idősebb lakosaihoz elviszi a kézzel és szívvel adható segítséget.

Evangelizációs napok Tiszabökényben

„Reménység Jézusban” címmel életmentő igei üzenetek hangoztak el, komoly lelki táplálékot nyújtva kicsiknek és nagyoknak, a Jézust ismerő és nem ismerő embereknek egyaránt.

Házasság hete Tiszabökényben - „A hármas fonál nem szakad el egyhamar”

Biztos alapokra építeni a házasságot a kulcs a boldog házasélethez. A „biztos alap” pedig nem más, mint Jézus Krisztus.

Kézműves foglalkozás a Glória Ifjúsági Központban - „Engedjétek hozzám jönni a gyermekeket…”

A Tiszabökényi Glória Ifjúsági Központban február 4-én ifjúsági alkalomra gyűltek össze a gyerkőcök, hogy a bibliai üzenet meghallgatása után a kézügyességüket is bizonyítsák.

Idősek csendesdélutánja a Glória Ifjúsági Központban

Az idősek világnapja apropóján a Glória Ifjúsági Központban az ige terített asztala mellé gyűltek össze a tiszabökényi szépkorúak.

Szent István volt az az uralkodó, akinek először sikerült népünket tartósan az európai fejlődéshez kapcsolni.

Isten kegyelméből idén újra megtelt élettel a Gyermek-evangelizációs Közösség által működtetett Bereg Camp keresztyén tábor Kárpátalján

A Glória Ifjúsági Központ adott otthont a június végi evangelizációs hétnek Tiszabökényben, melynek témája a megszentelődés útja volt

Bodnár Diána a Felvidéken nevelkedett, ma mégis Kárpátalján találta meg a hazáját.

Az egész Kárpát-medencében népszerű Szeretethíd programhoz idén is csatlakozott Tiszabökény. A helyi temető kitakarítása volt a kitűzött cél, ami nagy kihívást jelentett, tekintve a terület nagyságát.

Az egész Kárpát-medencében népszerű Szeretethíd programhoz idén is csatlakozott Tiszabökény. A helyi temető kitakarítása volt a kitűzött cél, ami nagy kihívást jelentett, tekintve a terület nagyságát

Elektromos szerszámokat loptak el egy tiszabökényi házból, a rendőrök elfogták a 19 éves tolvajt.

A boldogságot próbálja átadni virágkölteményeivel a tiszabökényi Virág Varázs üzlet tulajdonosa Kapa Nikoletta.

A Tiszabökényi Árpád-házi Szent Erzsébet római katolikus templomban megtartották a Szt. Erzsébetre és a  mártírokra is emlékező búcsút

Tiszabökényben felavatták az Árpád-házi Szent Erzsébet játszóteret

A reformáció emléknapján a megújult templomért és haranglábért adtak hálát a tiszebökényi reformátusok és a hozzájuk ez alkalomból érkezett vendégek.

A Magyar Értelmiségiek Kárpátaljai Közössége és a Kárpátaljai Magyar Művelődési Intézet október 21–23. között idén újra megrendezte hagyományos irodalmi karavánját.

Tiszabökény ügyes kezű lakosai összefogtak és színpompás népművészeti-, illetve kézműves kiállításon mutatták be, mire képes a tehetség.

A Tiszaháti Tájmúzeum kertje adott otthont a Hármas halom, kettős kereszt köré szerveződő programnak, melyre múlt pénteken délután került sor.

Immár 2 hónaposnak mondható a Tiszabökényi Nőszövetség, melynek kitűzött célja a keresztyén értékek megőrzése, továbbadása.

Ökumenikus nőszövetség alakult Tiszabökényben azzal a céllal, hogy a keresztyén értékek megőrzése és ápolása szóban és cselekedetekben egyaránt megnyilvánuljon.

A Szeretethíd olyan kezdeményezés, ami közelebb hozza az emberi szíveket és kezeket egymáshoz. 2009 óta létezik, a Magyar Református Szeretetszolgálat minden évben megszervezi az egész Kárpát-medencében.

A Tiszabökényben található Tisza Dental fogászati klinikán kellemes környezetben, hozzáértő szakemberek varázsolják csillogóan fehérré fogsorunkat.

Nagycsütörtök éjjel az állatias sátáni ösztönök vezérelte tettesek betörtek a Tiszabökényi Árpád-házi Szent Erzsébet templomba.