Origo
Megosztás


Holtan találtak egy családot, köztük egy öt és egy tizánhároméves gyereket az Ohiói Jackson Township településen. Mindegyiküket lelőtték. A nyomozás kiderítette, hogy Apák napján a veterán katona kivégezte családját, majd magával is végzett - írja a Daily Mail.

A rendőrségre vasárnap délután érkezett bejelentés,hogy nem tudják elérni a családot - idézi az Origo.

Ezután kivonultak a Jackson Township településen a Salerno utca egyik házához, a család otthonához, és itt holtan találták a 47 éves Nicholas Mavrakist, a 37 éves Lesley mavrakist, valamint két gyermeküket, a tizenhárom éves Ace-t és az öt éves Pippát. 

Mindannyian lőtt sebbe haltak bele.

A nyomozás adatai szerint a tragédia hátterében családi veszekedés állt, melynek következtében hármas emberölés és öngyilkosság történt - tudatta a rendőrség hétfői közleményben, mely szerint nem gondolják, hogy bárki más érintett lenne a tragédiában.

Lesley egyik rokona értesítette a rendőrséget miután hiába telefonált, senkit sem ért el, és aggódni kezdett.

Nem tudom, hogy mi történhetett, de a férjnek lehet poszttraumás szindrómája a katonaság miatt, problémái vannak - mondta a 911 diszpécsernek.

A Védelmi Minisztérium szerint a férfi 20 év után 2013 júliusában nyugállományba vonult. 

A feljegyzések szerint 2002 januárjától 2002 júliusáig Afganisztánba volt, valamint 2003-ban és 2007-ben két külön alkalommal Irakban is szolgált.

Egy szomszéd szerint aki 2016-ban költözött a környékre szintén azt mondta, hogy a veterán férfi poszt-traumás stresszben szenvedett az iraki és afganisztáni bevetések miatt.

Hétfőn Tony Mavrakis, aki állítása szerint Nicholas Mavrakis testvére a Facebookon azt írta, hogy a bátyja, aki az amerikai hadseregben szolgált és PTSD-ben szenvedett megölte feleségét, két gyermekét, majd önmagával is végzett. 

A poszt végén kért, hogy aki teheti értesítse bajtársait a tragikus eseményről.

A rendőrség közleményében azt írta, hogy a tragédiáról csak azután árulnak el többet, ha már a rokonokat értesítették.



Forrás