Femina

Ördög Nóra 10 éves fiát alig ismerni fel
Ördög Nóra 10 éves fiát alig ismerni fel


Nánási Vencel már tízéves, így vélhetően egyre kiforrottabb véleménye van arról, hogyan szeretne öltözködni, vagy éppen milyen hajviselet tetszik neki.

Ördög Nóra és Nánási Pál gyermekeit, Vencit és Micit vlogvideóik és egyéb tartalmaik kapcsán egy ország ismeri. A fotós édesapjukkal készült, friss képet elnézve azonban mégis meglepő, hogy Venci az utóbbi időben mennyit változott, szinte rá sem ismerni - írja a femina.hu.

A Nánásiek hivatalos Instagram-profiljára került ki a kép a büszke apáról és két gyerekéről. Nánási Pál jobbján Micit láthatjuk, aki szintén nagylány lett már, de még szembetűnőbb fia változása, akit ilyen hajjal még sosem láthattunk.

A tízéves kisfiú ugyan egyre jobban kezd hasonlítani édesapjára, új hajviseletével most egészen új arcát láthatjuk, hiszen a korábban rövid hajú Venci haja már-már a válláig ér.

"Csendes, szolid, komor banda" - írták szarkasztikus humorral a családi fotóhoz, amin apának és gyermekeinek is fülig ér a szája a boldogságtól, és egymásnak bújva, nevetve pózolnak a kamerának. 


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás