Femina

A TV2 két sztárja közel egy év után válik
A TV2 két sztárja közel egy év után válik


A Házasság első látásra című műsorban Gyöngyi és Csaba volt az egyetlen páros a 12-ből, akik a kísérlet végén úgy döntöttek, nem válnak el, házastársakként folytatják az életüket. Közel egy év után viszont szakítottak.

Bár néhány hete még arról nyilatkoztak, mennyire jól megvannak, most a Hot! magazinnak elárulták, nincsenek együtt - írja a femina.hu.

Arról már a műsorban is nyíltan beszéltek, elsőre nem alakult ki köztük az a bizonyos szikra, a kémia, viszont a szimpátia megvolt. A forgatás után abban bíztak, ha elő is jönnek hibák a párkapcsolatukban, azokat együtt ki tudják javítani.

- Sajnos nem alakult ki az a plusz a kapcsolatunkban, ami egy biztosabb alap lett volna ahhoz, hogy együtt folytassuk az életet. Abban bíztunk, hogy ez talán változik, de sajnos nem így lett - ecsetelte Gyöngyi.

Az sem segítette őket, hogy míg Gyöngyi Vácon dolgozott szempillastylistként, addig Csaba zömmel a fővárosban tartózkodott.

Viszont nem váltak el haragban, nem rossz egymás társaságában lenniük. Mindketten nyitottak az új kapcsolatra, és drukkolnak a másiknak, hogy találjon rá a szerelem.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek


Forrás