Kárpátinfo.net


Megosztás
Halálos közúti baleset Kárpátalján. Fotó: Nemzeti Rendőrség
Halálos közúti baleset Kárpátalján. Fotó: Nemzeti Rendőrség


Halálos közlekedési baleset történt a munkácsi járási Alsóvereckén (Nizsnyi Vorota). A baleset objektív körülményeinek megállapítása érdekében szakértői vizsgálatokat rendelnek el az ügyben – közölték a Nemzeti Rendőrség kárpátaljai kirendeltségének weboldalán.

Április 24-én 11 óra körül értesítették a rendőrséget, hogy Nyizsni Vorota (Alsóverecke) község közelében két személygépkocsi összeütközött.

A helyszínre kiérkező bűnüldöző szervek munkatársai megállapították a baleset előzetes körülményeit - írták.

Megállapítást nyert, hogy egy 39 éves munkácsi lakos BMW-jével a nedves úton áthajtott a szembejövő sávba, ahol nekiütközött egy Renault gépkocsival. Az autót egy 48 éves ivano-frankivszki vezette.

A Renault sofőrjét és utasát különböző súlyosságú sérülésekkel kórházba szállították. A sofőr  azonban a kórházban belehalt sérüléseibe.

A munkácsi férfit megvizsgálták, józan volt.  Mindkét járművet lefoglalta a rendőrség.

A Nemzeti Rendőrség Kárpátalja megyei főosztályának nyomozói büntetőeljárást indítottak a közlekedésbiztonsági szabályok megsértése miatt, amely az áldozat halálához vezetett. Az ügyben szakértői vizsgálatot fognak végezni a baleset objektív körülményeinek megállapítása érdekében. A nyomozás folyamatban van - írta kárpátaljai rendőrség sajtószolgálata.


 


Iratkozz fel a Kárpátinfo.net csatornáira: Facebook, Instagram, Twitter, Telegram, Google Hírek