A Ferencváros szerezte meg a bronzérmet a jégkorong Magyar Kupában.

Magyar válogatott játékost igazolt a Fehérvár

Két hátvéddel erősítette meg a keretét az osztrák bázisú jégkorongligában szereplő Hydro Fehérvár AV19.

33 éves korában, súlyos betegség után elhunyt a Dunaújváros és a Fradi egykori jégkorongozója, a magyar bajnok Győri Tamás.

Kedden 33 éves korában, súlyos betegség után elhunyt a Dunaújváros és a Fradi egykori jégkorongozója, a magyar bajnok Győri Tamás.

Itt a magyar keret az A csoportos jégkorong világbajnokságra

Kijelölték a pénteken kezdődő tamperei-rigai jégkorong-világbajnokságra utazó huszonöt fős magyar keretet.

Bartalis István (b) és a kanadai Cody Glass a Magyarország - Kanada jégkorong vb-felkészülési mérkőzésen a budapesti MVM Dome-ban 2023. május 9-én. Mindkét válogatott a május 12-én rajtoló tamperei-rigai világbajnokságra készül. MTI/Illyés Tibor

A magyar jégkorong-válogatott hazai csúcsot jelentő 14 756 néző előtt 5-2-es vereséget szenvedett Kanadától.

Jégkorong. Illusztráció

A magyar női jégkorong-válogatott a franciák elleni 4-2-es sikerrel kezdte meg szereplését a bramptoni elitvilágbajnokságon csütörtökön.

Mihály Ákos (b) és az ukrán Danyil Traht (k) a Magyarország - Ukrajna felkészülési jégkorongmérkőzésen a Miskolci Jégcsarnokban 2023. április 5-én. A májusi elitvilágbajnokságra készülő magyar férfi jégkorong-válogatott kétszer Ukrajnával, majd a jövő héten szintén kétszer Japánnal játszik Miskolcon, a Hokitavasz rendezvényen. MTI/Vajda János

A májusi elitvilágbajnokságra készülő magyar férfi jégkorong-válogatott 4-1-re kikapott az ukrán csapattól Miskolcon, a Hokitavasz nevű rendezvénysorozat második mérkőzésén.

Vértes Nátán (j), valamint az ukrán Vitalij Andrejkiv (b), Eduard Zaharcsenko kapus (b2) és Olekszandr Pereszunko (j2) a Magyarország - Ukrajna felkészülési jégkorongmérkőzésen a Miskolci Jégcsarnokban 2023. április 5-én. A májusi elitvilágbajnokságra készülő magyar férfi jégkorong-válogatott kétszer Ukrajnával, majd a jövő héten szintén kétszer Japánnal játszik Miskolcon, a Hokitavasz rendezvényen. MTI/Vajda János

A májusi elitvilágbajnokságra készülő magyar férfi jégkorong-válogatott szétlövés után 1-0-ra kikapott az ukrán csapattól Miskolcon, a Hokitavasz nevű rendezvénysorozat első állomásán.

A következő idényben sem szerepelhetnek a nemzetközi versenyeken az orosz és fehérorosz jégkorong-válogatottak, illetve klubok.

Jégkorong, hoki. Illusztráció

A Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) elnöke szeretné, ha az észak-amerikai profi liga (NHL) játékosai is szerepelnének a 2026-os téli olimpián.

Jégkorong, hoki. Illusztráció

Galló Vilmos magyar válogatott jégkorongozó az egyre erősödő svéd élvonalban (SHL) hangolódik a májusi elitvilágbajnokságra.

Az orosz és fehérorosz jégkorong-válogatott a jövő évi világbajnokságon sem szerepelhet.

Az ukrajnai háború miatt a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) elvette a jövő évi világbajnokság rendezési jogát Oroszországtól

Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) felfüggesztette üzleti tevékenységét az orosz ligával, a KHL-lel Oroszország Ukrajna elleni háborúja miatt

A nemzetközi szövetség (IIHF) hétfőn szankciókat léptetett életbe az orosz és a fehérorosz szövetség ellen az ukrajnai háború miatt

Az észak-amerikai profi jégkorongligából (NHL) három játékos csatlakozik a rigai világbajnokságon szereplő orosz válogatott keretéhez.