Németország | 2021. 05. 04. – 14:30 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Ilyen hatással van az illegális migráció az alvilágra, az európai városok közbiztonságára és mindarra ami a felszín alatt van. Erről lehet többet megtudni a Klánok hatalma címmel megjelent könyvből, amit a Spiegel TV munkatársai több éves nyomozás után adtak ki.

Az összefoglaló anyag meglepően kendőzetlenül ír a migránsok és a bűnözők kapcsolatáról, valamint a politika tehetetlenségéről.

A Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának vendége Kiszelly Zoltán a Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatója volt - írja a Hirado.

Az utóbbi időben a Rajna-vidék nagyvárosaiban, illetve Svédország déli részén, rendkívül elterjedt a migrációval összefüggő tipikus bűnözői forma.

„Főként a Közel-Keletről korábban bevándorolt nagycsaládokról van szó, amelyeknek a fiatal férfi tagjai azok, akik ezekben a családokban-klánokban vesznek részt” – mondta el a Századvég igazgatója.

Az igazgató hozzátette, hogy Németországban 200 ezer tagot valószínűsítenek ezekben a bűnszervezetekben, amelyek szervezett módon, erőszaktól sem visszariadva folytatják tevékenységüket.

A járvány előtti időszakban nagyjából harminc gyilkossági kísérletet és gyilkosságot kötöttek a szervezethez, akik tevékenységüket jellemzően, no-go zónákban fejtik ki.

„Illegális dohány vagy kábítószer-kereskedelmet folytatnak, szerencsejátékot űznek valamint prostitúcióban és más csempészetben vesznek részt. Nagyon feltűnő életmódot folytatnak, drága autókkal megállnak az autópályán és szelfiket készítenek magukról vagy ezeknek a német nagyvárosoknak a forgalmas utcáin autókorzókat tartanak, hogy a hatalmukat fitogtassák” – mondta el az igazgató.

Kiszelly Zoltán a Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatója azt is elmondta, hogy ez az a folyamat, amit  Németországban és Svédország déli részén klánbűnözésnek hívnak. Ez a jelenség Németországban már több mint 20 éve jelen van, főként a Libanonból és Palesztinából érkező nagycsaládokból alakult ki.

„Ez a jelenség vezetett oda, hogy Észak-Rajna-Vesztfáliában a CDU tudott nyerni” – összegzett az igazgató.

Továbbá kifejtette a véleményét, egy másik európai ország ideális hozzáállását a témában. Elmondta, hogy  Dániában elkezdték hazaküldeni az elutasított menedékkérőket, valamint meghatározták, hogy a nem európai bevándorlók aránya egy városrészben 20-30 százaléknál ne lehessen több, hogy ne alakuljanak ki a no-go zónák és párhuzamos társadalmak, ahol a muszlim törvények érvényesülnek.

Korábban hírt adtunk arról, hogy ráomlott egy híd egy metrószerelvényre és több autóra hétfő este Mexikóvárosban, az első hírek szerint legalább tizenöten meghaltak, több mint 70-en megsérültek.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy több tucatnyi embert agyontaposott a tömeg egy zsidó ünnepségen kialakult tolongásban Izrael északi részén, és több mint százan megsérültek, sokan közülük válságos állapotban vannak – tudatták a mentőegységek.

Forrás


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!