Kárpátalja | 2021. 02. 28. – 09:47 |
Kárpátalján egy VAZ-2107 típusú gépkocsi  elütött két kiskorú kerékpározó gyereket. Fotó: Nemzeti Rendőrség

Kárpátalján egy VAZ-2107 típusú gépkocsi sofőrje közlekedés közben elvesztette uralmát járműve fölött és elütött két kiskorú kerékpározó gyereket. A 10 és 12 éves kisfiúkat a kórházba szállították.

Február 26-án kijevi idő szerint 15 óra 4 perckor  a Técsői Kerületi Rendőrséghez közlekedési balesetről érkezett bejelentés,  melynek következtében kiskorúak sérültek meg.

A nyomozók megállapították, hogy egy 21 éves helyi illetőségű fiatalember a VAZ-2107 típusú autóval közlekedve elütött két útszélen bicikliző 10 és 12 éves gyermeket. A gyermekek beszállították a kórházba, jelenleg orvosi felügyelet alatt állnak.

A baleset vizsgálata során kiderült, hogy a sofőr józanon vezetett. Gépkocsiját a rendőrség büntetőparkolójára szállították.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 286. cikkelye (közlekedési szabálysértés) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még folyik a vizsgálat – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.

Korábban a Kárpátinfo.net hírt adott róla, hogy a Beregszászi kistérségbeli Beregkisfalud (Сільце, korábban Ilosvai járás) település közelében egy karambol történt. Sajnos a balesetben életét vesztette a jármű sofőrje. A helyszínre kiérkező katasztrófavédelmisek speciális eszközök segítségével vágták ki az elhunytat az autóroncsból.

Hírt adtunk róla, hogy egy ittas férfi okozott közlekedési balesetet Kárpátalján az M-06 autóúton. Kiérkezve a helyszínre a járőrök megállapították, hogy egy Daewoo márkájú személygépkocsi sofőrje nem tartotta be a biztonságos távolságot és nekiütközött egy  DAF teherautónak.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés