Kárpátinfo hetilap


| 2020. 11. 27. – 14:28 | Kárpátalja |

Egy doboz boldogság - Dehtyárova Larissza személyre szóló meglepetései


Hirdetés

„Egy kép többet mond minden szónál” – szokták mondani. Ennek adhatunk igazat, ha egyedi ajándékkal szeretnénk kedveskedni szeretteinknek. Kedvenc fotóinkkal ellátott, vagy névre szóló kulcstartó, bögre azt fejezi ki, hogy az ajándékozott személy igazán fontos nekünk. Ezek a személyre szabott ajándékok tökéletesek lehetnek évfordulókra, ünnepekre, születésnapra, anyák napjára, ballagásra stb. 

A kreativitással és kézügyességgel megáldottak akár egyedül is elkészíthetik, de ha híján vagyunk ennek, vagy nincsenek megfelelő eszközeink, szakemberek segítségét is kérhetjük.

A Beregszászban élő Dehtyárova Larissza kezei közül igazán különleges ajándékok, díszdobozok kerülnek ki. Személyre szabott meglepetései kicsiknek és nagyoknak is tökéletes ajándék. Vele beszélgettünk tervekről, kihívásokról.

– Milyen ötlet indította el az úton, hogy egyedi ajándéktárgyakat készítsen?

– A kislányom születésnapjának közeledtével arra gondoltam, hogy szeretném őt meglepni valami igazán egyedi és személyre szóló ajándékkal. Már korábban felkeltette a figyelmemet, hogy milyen értékesek az ilyen jellegű meglepetések, és hogy mennyivel szorosabbra fűzik az emberi kapcsolatokat. Így saját elképzeléseim és az internet segítségével belevágtam életem első díszdobozának elkészítésébe. Mondanom sem kell, nagy örömöt váltott ki mindenkiből.

– Tanulta esetleg az elkészítésüket valakitől?

– Mint mondtam, az internet világa nagy segítség volt a tanulásban. Sok oktató videó és olvasmány akad a témában, amelyeket figyelmesen átnéztem. Természetesen sok gyakorlásra és kreativitásra is szükség van egy-egy ilyen doboz, ajándék elkészítéséhez, de ha az ember kitartó, akkor nem okoz majd különösebb nehézséget. Szerencsésnek mondhatom magam abban, hogy a családom, a barátaim mindig támogatnak, mikor új kihívások elé állít az élet. Emellett pedig a gyermekem öröme, mikor kézhez kapta az első ajándékdobozát, inspirált a legjobban, hogy folytassam a munkámat.

– Mit kínál vásárlóinak?

– Több méretű és színű díszdobozt készítek, ezek külsőleg lehetnek egyszerű, letisztult színűek egy kedves felirattal, vagy a kisebbeknek mesefigurával, léggömbbel ellátottak. Emellett fényképpel ellátott bögrék, puzle-ök, egyedi készítésű pólók is rendelhetők. Jelenleg csupán az interneten keresztül adhatják le rendeléseiket a vásárlók, de terveim között szerepel egy bolt üzemeltetése is. Az El-Art Studio nevű facebook-os oldalamon keresztül kereshetnek meg a megrendelők, valamint az elkészült tárgyak fényképeit is oda töltöm fel.

– A fennmaradás érdekében folyamatos tanulásra is szükség van.

– Így igaz, bármilyen ágazatban is tevékenykedünk, fejlesztenünk kell önmagunkat. A világ gyorsan változik, új technikák, új divat jelenik meg, amihez alkalmazkodnunk kell. Mindig valami mást, valami egyénit kell mutatnunk a vásárlóinknak, hogy minket keressenek. Munkáim során mindenképpen a minőségre és a vásárlók igényeinek maximális kielégítésére összpontosítok. Szeretném, ha ők boldogok és elégedettek lennének, mert így barátaiknak elmesélik, honnan vásároltak, és talán ők is betérnek hozzánk.

– További tervek…

– Mint, ahogy említettem, szeretnék egy saját boltot nyitni, ahol személyesen is találkozhatunk a megrendelőkkel. A polcokon különböző mintadarabok lennének kiállítva, melyekből inspirálódni tudna a kedves vásárló. Emellett szeretném bővíteni is a kínálatot, még több egyedi, személyre szabott ajándék lehetőséget kínálva. 

– Mi pedig további sikereket kívánunk!

Kurmay Anita


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!