| 2020. 11. 27. – 14:29 |

Beregszászban koncertezett a Sárik Péter Trió és Falusi Mariann

A Pro Cultura Subcarpathica és Magyarország Beregszászi Konzulátusa közös szervezésében ismét ellátogatott városunkba a jazz nagymestere. A trió Falusi Mariannal kiegészülve december 15-én adott koncertet a Rákóczi Főiskolán.

A Sárik Péter Trió muzsikája egyszerre rejtelmes és szórakoztató. A zenekart 2007-ben alapította Sárik Péter zongorista, majd 2012-ben Fonay Tibor nagybőgős és Gálfi Attila dobos csatlakozásával újult meg. Eddig 4 lemezük jelent meg, melyekből a Jazzkívánságműsor című album a megjelenését követően 4 hónapon belül aranylemez lett, majd 2014-ben Fonogram-díjat kapott, mint az „Év hazai jazz-albuma”.

Falusi Mariann és Sárik Péter 2009 óta lépnek fel együtt. Az elmúlt évtizedben számtalan közös műsort hoztak létre, ezek méltó gyümölcse volt a mostani koncert. Előadásukban ismert hazai slágerek csendültek fel. A közönség az előadókkal együtt énekelte például az LGT Nem adom fel című dalát, vagy a Bikini Mielőtt elmegyek számát. Ezek mellett hallhattunk Pápai Joci-slágereket is, és a Magna Cum Laude Vidéki sanzonja is megelevenedett.

A közönség vastapssal jutalmazta a nagysikerű előadást.

Nitta

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés