Kárpátinfo.net


| 2021. 07. 28. – 09:13 | Kárpátalja |
Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján július 26-án a Munkácsi Kerületi Rendőrséghez az orvosoktól érkezett bejelentés arról, hogy a kórházba egy lányt szállítottak számos szúrt sebbel.

Kiderült, a férfi megkéselt egy lányt, majd megpróbált Odesszába menekülni.

A támadót ideiglenes őrizetbe helyezték. Tettéért akár 8 évig terjedő börtönbüntetésre ítélhetik

A 27 éves lány a rendőröknek elmondta, hogy egy ismerőse előző este megkéselte. Kiderült, hogy a lányba szerelmes férfi nem kapott viszonzást, emiatt késsel rátámadt a nőre.

Ezt követően a bűnelkövető még egy ideig áldozata lakásában tartózkodott, majd elvette a mobiltelefonját, bezárta őt a lakásba és elmenekült. 

A sérült lány csaknem fél napig nem tudott kijönni a lakásból és orvosi segítséget kérni. Később sikerült értesítenie barátait, akik azonnal kihívták a mentősöket.

Az összes szükséges információ összegyűjtése után a bűnügyi rendőrség és a Munkácsi Kerületi Rendőrség nyomozói az elkövető nyomára akadtak.

Kiderült, hogy a 30 éves gyanúsítottnak sikerült elszöknie Kárpátaljáról.

A kárpátaljai rendőrök azonnal felvették a kapcsolatot a lembergi kollégáikkal. Az összehangolt munka következtében a gyanúsítottat őrizetbe vették. A rendőrök a lembergi buszpályaudvaron tartóztattak le a férfit, amikor megpróbált felszállni az Odesszába tartó buszra. 

A rendvédelmisek Kárpátaljára szállították és előzetes letartóztatásba helyezték a támadót. Az áldozat pedig átesett egy műtéten, s most az intenzív osztályon van. 

A férfi ellen szándékos súlyos testi sértés okozása, veszélyeztetés és lopás miatt indítottak büntetőeljárást. A támadót 8 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.


Hirdetés

Video

Korábban hírt adtunk arról, hogy féltékenységből késelt egy férfi a Huszti járásban. A nyomozók a 19 éves huszti fiú ellen elkövetett gyilkossági kísérlet miatt indítottak büntetőeljárást. A viski késelőt előzetes letartóztatásba helyezték.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!