Kárpátinfo.net


| 2021. 07. 19. – 07:37 | Ukrajna |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Ukrajnában, Lemberg megyében a rendőrség őrizetbe vett egy férfit, aki a két gyilkosságban érintett.

Július 17-én éjfél körül a rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy a Lemberg megyei Sztrijben, a Vihovszkij utcában, a helyi templom közelében egy meggyilkolt férfit találtak – írja az Ukrajinszki Novini hírportál a rendőrség közleménye nyomán.

A rendvédelmisek azonosították az elhunytat, aki egy 43 éves helyi lakos.

A férfi mellkasán a szakemberek két lőtt sebet azonosítottak.

Sztrij város területének ellenőrzése közben a rendőrök egy gyanús férfira figyeltek fel, aki megállított egy menetrend szerinti autóbuszt és Szkole irányába utazott el.

Annak érdekében, hogy a valószínűleg felfegyverkezett férfi ne okozzon kárt az autóbusz utasainak, a rendőrök arról döntöttek, hogy a városon kívül megállítják a buszt és átvizsgálják az utast.

A férfi táskájában a rendfenntartók egy puskát és lőszereket találtak.

A nyomozók azt is megállapították, hogy a fogvatartott július 5-én egy 40 éves sztriji lakost is megölt. 

„Eljöttem Sztrijbe, sétálni mentem, majd megláttam egy férfit és megöltem. Nem volt indítékom, idősebb férfiakat választottam” - nyilatkozta a fogvatartott.

A 23 éves támadót őrizetbe vették. 10-15 évig terjedő szabadságvesztéssel vagy életfogytig tartó börtönbüntetéssel sújthatják.


Hirdetés

Video

Korábban hírt adtunk arról, hogy darabokra vágta anyját egy férfi Ukrajnában. Ukrajnában egy 62 éves férfi darabokra szaggatta anyja testét, majd a közeli erdőben temette el a testdarabokat, a fejet azonban szuvenírként megtartotta magának.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!