Kárpátinfo.net


| 2021. 04. 18. – 13:50 | Kárpátalja |
Őrizetbe vettek egy 20 éves tiszapéterfalvi fiatalembert, aki az ellopott tárgyakkal megpróbált elmenekülni. Fotó: Nemzeti Rendőrség

Hirdetés

Egy korábban már elítélt férfi betört egy nagyszőlősi házba, ahonnan háztartási cikkeket és pénzt vitt el.  A fiatalembert őrizetbe vették, az ügyben tovább folyik a nyomozás.

Április 18-án kijevi idő szerint 6 óra körül bejelentés érkezett a rendőrséghez, hogy kiraboltak egy nagyszőlősi házat.  A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a betörő pénzt, tévét és két mobiltelefont lopott el.

A rabló zsákmányával együtt ismeretlen irányba távozott.

A nyomozók tájékoztatták a közelben tartózkodó járőröket a bűncselekményről.

A tetthely közelében hamarosan őrizetbe vettek egy 20 éves tiszapéterfalvi fiatalembert, aki az ellopott tárgyakkal megpróbált elmenekülni. 

A nyomozás során kiderült, hogy a férfi hasonló bűncselekmény elkövetése miatt már felfüggesztett büntetést kapott.

A nyomozók előzetes letartóztatásba helyezték a rablót, a tárgyi bizonyítékokat pedig lefoglalták és tovább folytatják a nyomozást - jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.
 


Hirdetés

  • Őrizetbe vettek egy 20 éves tiszapéterfalvi fiatalembert, aki az ellopott tárgyakkal megpróbált elmenekülni.

Korábban hírt adtunk róla, hogy Ukrajnában felszámoltak egy szervezett bűnözői csoportot, amelynek tagjai 2020 és 2021 között terrorizálták Nyugat-Ukrajna lakóit. A gyanúsítottak mindegyike profi ökölvívó és birkózó sportoló.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!