Kárpátalja | 2021. 03. 07. – 11:51 |
A karanténkorlátozások miatt a megvásárolt vasúti jegyeket csak március 8-ig lehet felhasználni a Kárpátaljára való utazáshoz vagy hazautazáshoz. Fotó: Internet

A karanténkorlátozások miatt a megvásárolt vasúti jegyeket csak március 8-ig lehet felhasználni a Kárpátaljára való utazáshoz vagy hazautazáshoz.

Kárpátalján a karanténkorlátozások megerősítése miatt az Ukrzaliznica állami vasúti vállalat hétfőtől korlátozza az utasok ki- és beszállását, valamint a térségbe tartó vonatjegyek értékesítését – írja a Korrespondent.net hírportál a társaság sajtószolgálatára hivatkozva.

Mivel március 8-tól kezdve Kárpátalja a vörös karanténzónába került  ezért a korlátozások felfüggesztéséig korlátozza a jegyek értékesítését Kárpátaljára. A sajtószolgálatnál hangsúlyozták, hogy március 8-ig a megvásárolt jegyekkel akadálymentesen el lehet jutni Kárpátaljára.

Az Ukrzaliznica figyelemmel kíséri a kialakult helyzetet. A Kárpátaljai Megyei Államigazgatás kérésére a cég hajlandó különjáratokat indítani, hogy elszállítsa azt a 2100 embert, akik már megvásárolták a jegyüket – tették hozzá a társaságnál.

Korábban hírt adtunk róla, hogy Ukrajnában tavasztól havonta fognak drágulni a vasúti közlekedési jegyek.  A jegyárak havonta 2%-kal emelkednek majd – jelentette be Vladiszlav Kriklij infrastrukturális miniszter.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés