A gyógyszeres ampullákat a munkájához használta volna fel.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter

Kiemelte, hogy a gyógyszeripar a gazdaság egyik gerincoszlopát alkotja.

Pszichotróp anyagot tartalmazó gyógyszert találtak a kárpátaljai vámosok. Fotó: Kárpátaljai Vámhivatal

Tiszaújlaknál egy utas Frontin gyógyszert akart Ukrajnába behozni.

A rémisztő ok, miért tilos folyadék nélkül bevenni a gyógyszereket

Lehet, hogy egyszerűbbnek tűnik, de biztos, hogy cseppet sem egészséges, ha folyadék nélkül vesszük be a gyógyszereinket.

Fejfájás

A fejfájás hátterében számtalan tényező állhat.

Ukrajnában augusztus 1-től megkezdik az elektronikus receptek kiadását az antibiotikumokra

A reggeli vitamin, egy fájdalomcsillapító az értekezlet előtt vagy a megfázásra felírt gyógyszered, amit utolsó erődből beveszel, mielőtt belezuhansz az ágyba – mindannyiunkkal előfordult már, hogy folyadék nélkül vettünk be gyógyszert, pedig ezzel komoly veszélynek teszed ki az egészségedet.

Azt biztosan sokan tudják – hiszen erre az orvosok is gyakran felhívják a figyelmet –, hogy bizonyos gyógyszereket nem tanácsos együtt szedni.

A menopauzától kezdve a különféle fertőzéseken át a hipoglikémiáig számos betegség, kóros állapot okozhat éjszakai izzadást.

Ha a tünetek első megjelenésétől kezdve gyógyszeres kezelésben részesülnének a páciensek, jelentősen mérsékelhetők lennének az ízületi gyulladás okozta panaszok.

A menzesz sok nő számára jár kellemetlen tünetekkel.

Számos oka lehet annak, ha dagadnak az ujjaink és a kezeink.

Ukrajnában a gyógyszerkészítmények esetleges drágulásának okai között szerepel az árfolyam ingadozása és az infláció

Személyes találkozó nélkül is van mód a diétás hibákat feltárni.

A pajzsmirigy krónikus alulműködésében szenvedők jó, ha tudják, hogy a táplálkozásuk kihathat a kezelésükre is, mert bizonyos ételek fogyasztása akadályozhatja a gyógyszerekkel bevitt hormonok felszívódását.

Ha viszonylag rendszeres mozgás és egészséges táplálkozás mellett is azt vesszük észre, hogy elkezdtek ránk felszaladni a kilók.

A vérnyomás napközbeni hullámzása természetes jelenség, és reggelente általában emelkednek az értékek.

Sokakkal megesik, hogy időről időre kék-zöld, esetleg barna foltokat, zúzódásokat fedeznek fel testükön anélkül, hogy megütnék magukat.

A tenziós fejfájás a primer fejfájás leggyakoribb fajtája, kétoldali, tompa fájdalmat jelent.

2022. április 1-től Ukrajnában kizárólag elektronikus vény alapján adják ki az antibiotikumokat - jelentette ki Olekszandr Komarida

A hasi görcsöket leggyakrabban menstruációs görcs, epekő, vesekő, emésztési gondok vagy irritábilis bélszindróma (IBS) okozza.

Amikor betegek vagyunk, felgyorsíthatjuk a gyógyulást azzal, ha sokat pihenünk (természetesen egyéb dolgok mellett).

A görcsök sok nő ciklusának kellemetlen velejárói, amelyre a legtöbben már úgy gondolnak, mint elkerülhetetlen fájdalomra.

Sokan hiszik azt, hogy influenzásak, amikor csak egy kisebb nátha támadta meg őket, mások meg elutasítják a védőoltásokat, mert azt hiszik, hogy azoktól lesznek betegebbek.

A múlni nem akaró, makacs köhögés hátterében számos ok állhat: visszamaradhat megfázásból, de kiválthatja allergia, asztma és gyomorégés is.

Engedélyt adott az orosz egészségügyi minisztérium a Pfizer amerikai gyógyszeripari vállalat PAXLOVID elnevezésű gyógyszerének oroszországi klinikai tesztelésére

Gyomorégés, savas szájíz, nyelési panaszok. Vajon milyen tényezők válthatják ki a fentieket, és miért alakul ki a refluxbetegség?

A Parlament támogatta azt a törvényjavaslatot, amely lehetővé teszi a Covid-19 elleni gyógyszerek és oltóanyagok gyorsított eljárás révén való regisztrációját

A szemszárazság sokaknál jelentkezik a hűvösebb, őszi-téli időszakban, mivel ilyenkor a helyiségek páratartalma alacsonyabb, illetve a szeles idő is gyakoribb.