Kárpátinfo.net


| 2021. 07. 24. – 15:11 | Kárpátalja |
Nagyszőlősön a járőrszolgálat munkatársai közlekedési szabálysértés miatt megállítottak egy gépkocsit. A sofőr átvizsgálása során a tisztviselők kábítószerrel teli tekercseket találtak.. Fotó: Nemzeti Rendőrség

Hirdetés

Nagyszőlősön a járőrszolgálat munkatársai közlekedési szabálysértés miatt megállítottak egy gépkocsit. A sofőr átvizsgálása során a tisztviselők kábítószerrel teli tekercseket találtak.

Július 23-án Nagyszőlősön járőrözés során a tisztviselők közlekedési szabálysértés miatt megállítottak egy Audi típusú gépkocsit, melyet egy 38 éves férfi vezetett.

A sofőr furcsa viselkedése miatt a rendvédelmisek úgy döntöttek, hogy átvizsgálják őt. Ennek következtében a járőrök három fehér anyaggal teli fóliát találtak.

Az illető elutasította a kábítószervizsgálatot, azonban nem tagadta, hogy drogot fogyasztott. A rendőrök kábítószer fogyasztása miatt jegyzőkönyvet állítottak ki ellene. A kábítószer birtoklása miatt pedig büntetőeljárást indítottak. Az ügyben még tart a vizsgálat - jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!