Kárpátinfo.net


| 2021. 07. 18. – 09:08 | Kárpátalja |
Ellopták a külföldi férfi útlevelát, vezetői engedélyét,  drága mobiltelefonját, táblagépét, laptopját és Audi típusú autóját is. Fotó: Nemzeti Rendőrség

Hirdetés

Ungváron elfogtak egy párt, akik kiraboltak egy külföldi férfit.

Egy külföldi férfi fordult az ungvári rendőrökhöz, és bejelentette több vagyontárgyának, illetve dokumentumainak ellopását. A sértett elmondása szerint az ungvári rokonaihoz érkezett vendégségbe. Megismerkedett egy fiatal lánnyal, alkoholt fogyasztottak, majd meghívta magához. Otthon a férfi azonnal elaludt. Reggel azonban nem találta sem az új ismerősét, sem autóját.

A rendőrök megállapították, hogy eltűnt a férfi útlevele, vezetői engedélye, drága mobiltelefonja, táblagépe, laptopja és még az Audi típusú autója is.

A rendőrség munkatársai a videomegfigyelő rendszer segítségével azonosították a nő személyazonosságát. Kiderült, hogy az áldozatot új ismerőse és annak korábban elítélt élettársa rabolta ki. Mindketten helyi lakosok.

A rendőrségnek az ellopott tárgyakat sikerült lefoglalnia. Az áldozat autóját a rendőrök az Ungvár melletti erdőben találták meg. Minden értéktárgy visszakerül a törvényes tulajdonosához.

A nő ellen lopás miatt büntetőeljárást indítottak. Az élettársát magánlaksértéssel, lopással, dokumentumok ellopásával, jármű illegális birtoklásával gyanúsítják. Az ügyben még tart a vizsgálat - jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!