Kárpátinfo.net


| 2021. 07. 15. – 13:27 | Kárpátalja |
Kárpátalján leszúrtak egy 42 éves újdávidházai lakost. A gyanúsítottat akár 15 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.. Fotó: Nemzeti Rendőrség

Hirdetés

Kárpátalján leszúrtak egy 42 éves újdávidházai lakost. A gyanúsítottat akár 15 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.

Július 13-án kijevi idő szerint körülbelül 23 óra 30 perckor megszúrt sértettről érkezett bejelentés a rendőrséghez. Az áldozat mellkasán az orvosok szúrt sebet találtak.

A helyszínre kiérkezett nyomozók megállapították, hogy az áldozat aznap este barátaival együtt italozott. Italozás közben a ház tulajdonosa és 35 éves vendége között konfliktus alakult ki, melynek során az utóbbi mellkason szúrta vendéglátóját.

Később a sérült férfi elhagyta a házát, de csak a szomszéd kapujáig tudott elmenni, ahol életét vesztette. A kést a rendőrök a szomszédos ház kertjében találták  meg, ahová a gyilkos a gyanú elterelése érdekébe kidobta.

Az ügyben szándékos gyilkosság értelmében büntetőeljárást indítottak. A támadót akár 15 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.


Hirdetés

  • Kárpátalján leszúrtak egy 42 éves újdávidházai lakost. A gyanúsítottat akár 15 évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.. Fotó: Nemzeti Rendőrség

Korábban hírt adtunk róla, hogy Kijevben két fiatal férfi bosszúból felgyújtott egy hajléktalan férfit. A férfi testének 80%-án égési sérüléseket szenvedett és a kórházban belehalt sérüléseibe. A súlyos bűncselekmény elkövetése miatt a vádlottak életfogytig tartó börtönbüntetést kaphatnak.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!