Kárpátinfo.net


| 2021. 07. 01. – 07:54 | Kárpátalja |
Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján egy fiatal szolyvai (Свалява) nő fordult a rendőrséghez még áprilisban, hogy segítsenek megtalálni 53 éves bátyját.

A nő elmondta, testvérével február óta nem tudott kapcsolatba lépni.

A rendőrség munkatársai nyomozni kezdtek az ügyben.

Hosszú operatív munka eredményeként a rendőrség kiderítette, hogy a férfi 33 éves barátja részt vehet az eltűnésben. Az információk igazolása érdekében a tisztviselők azonnal felkutatták az érintettet, később megtalálták az eltűnt férfi holttestét. 

A helyszín alapos tanulmányozása és az összes szükséges nyomozási intézkedés elvégzése után megállapítást nyert,

hogy az áldozat 33 éves ismerőse ölte meg őt.

Február elején három férfi italozott a 33 éves gyanúsított otthonában, amikor veszekedés tört ki a társaságban, majd a ház tulajdonosa megütötte az áldozatot, aki belehalt a sérüléseibe.

A gyanúsított és egy másik barátja folytatták az italozást a szomszéd szobában, később pedig úgy döntöttek, hogy a holttestet elrejtik a szomszédos elhagyott melléképületben.

A rendőrség ott találta meg a meggyilkolt férfit. 

A nyomozók szándékos gyilkosság miatt indítottak büntetőeljárást. A férfit 15 évig terjedő börtönbüntetésre ítélhetik. Az ügyben még tart a vizsgálat – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.


Hirdetés

Video

Korábban hírt adtunk arról, hogy késsel támadt mostohafiára egy férfi Kárpátalján.  Kárpátalján a Munkácsi Kerületi Rendőrség munkatársai kézre kerítették azt a férfit, aki megkéselte mostohafiát.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!