Kárpátinfo.net


| 2021. 04. 06. – 08:28 | Kárpátalja |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Kárpátalján, a bátyúi vonatállomás közelében a Liszicsanszk-Ungvár összekötésű személyvonat elütött egy férfit. Az áldozat a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

A tragédia április 4-én történt.

Az információt a Kárpátaljai Megyei Rendőrség szóvivője, Anna Dan is megerősítette a Suspilne hírportálnak adott kommentárjában.

Elmondása szerint az 59 éves férfi halála miatt a rendőrségen Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 276. cikkelye 3. része alapján - halálhoz vezető közlekedésbiztonsági szabályok megsértése vagy a vasúti közlekedés üzemeltetési szabályainak megsértése - indítottak eljárást.

A cikkely szankciója öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztést ír elő.

Jelenleg a rendőrök vizsgálják az eset összes körülményét.  Ha bebizonyosodik, hogy a mozdonyvezető nem hibás, akkor az ügyet átminősítik - mondta a megyei rendőrség szóvivője.


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy kamion ütött el egy kerékpáros fiút Makkosjánosiban. Súlyos közlekedési baleset történt Makkosjánosiban. Kamion elütött egy 15 éves fiút, akit jelenleg az intenzív osztályon kezelnek.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy vízbe fulladt egy férfi a Beregszászi kistérségben. A sürgősségi mentőszolgálathoz március 31-én 14:06 órakor érkezett bejelentés arról, hogy Csarnatő (Черна, Beregszászi kistérség, korábban Nagyszőlősi járás) településen egy férfi valószínűleg belefulladt a mesterséges víztározóba.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!