Origo
| 2021. 04. 28. – 18:00 | USA |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Meghalt egy 29 éves nő San Diegóban, amikor egy feltételezhetően öngyilkosságot megkísérlő férfi egy épület tetejéről rázuhant - írja a yahoonews.

Taylor Kahle vasárnap egy barátjával sétált, amikor egy parkolóépület tetejéről rázuhant egy férfi és súlyos sérüléseket okozott neki - közölte a San Diego megyei orvosi vizsgabiztos, idézi az Origo.

A rendőrök gyorsan a helyszínre értek, azonban már nem tudtak rajta segíteni, a helyszínen meghalt

- áll az iroda közleményében. 

A 20-30 év közötti férfit nem sikerült azonosítani, a kórházba szállítást követően meghalt, a szakértők öngyilkosságnak ítélték az esetet.

A baleset helyszínén megemlékeztek az áldozatról.

A nővel sétáló férfi nem sérült meg.

A főnöke elmondta, a nő éppen egy randin volt, amikor megtörtént a tragédia.


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy Robbie Broughton, UFC-harcos korábban a brit maffia megbízásából ütötte az embereket. Ma már sportolóként teszi ugyanezt. A Tobin fivérek "bűnügyileg kifinomult, jól szervezett" üzlete nem véletlenül volt jövedelmező: négy éven át árasztották el az Egyesült Királyságot kábítószerrel.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy már a brit titkosszolgálat is elérhető az Instagramon. A brit titkosszolgálat, az MI5 profilt hozott létre az Instagram közösségimédia-csatornán, ahol széles körben elterjedt tévhiteket kíván eloszlatni, és soha nem látott részleteket megosztani a szervezet több mint 100 éves történetéből.

Forrás

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!