Kárpátalja | 2021. 04. 24. – 19:00 |
A Kossuth térre invitálják szombat reggelente a tornázni vágyókat.

Beregszász központjában sor került az első nyílt reggeli tornára, amelyen részt vehetett bárki, akinek kedve volt hozzá.

A nyílt reggeli torna fő célja, hogy segítséget nyújtson az első lépés megtételéhez az egészséges életmód felé, megszüntesse a stresszt, javítsa a hangulatot.

"Már megvan az első eredmény, s bár ezúttal nem túl sokan jöttek el, jól érezték magukat a gyerekek és a felnőttek. Köszönjük ezt Irina Kelman edzőnek, aki örömmel vállalta az első reggeli torna levezetését.

Azt tervezzük, hogy minden szombaton sort kerítünk a testedzésre, s mindenki csatlakozhat ehhez" - közölte Babják Zoltán, Beregszász polgármestere közösségi oldalán.

  • Beregszász központjában sor került az első nyílt reggeli tornára, amelyen részt vehetett bárki, akinek kedve volt hozzá.
  • Beregszász központjában sor került az első nyílt reggeli tornára, amelyen részt vehetett bárki, akinek kedve volt hozzá. Új

Korábban hírt adtunk róla, hogy Babják Zoltán, Beregszász polgármestere ünnepélyes keretek között nyújtotta át azon diákok számára az okleveleket, akik az év sportolói lettek.

"Büszkék vagyunk arra, hogy közösségünkben olyan sportolók és edzők vannak, akik kiváló eredményeket mutatnak fel, s akiknek köszönhetően országos, sőt nemzetközi szinten is tudnak rólunk" - köszöntötte városunk első embere a sportolókat.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!