Magyarország | 2021. 04. 19. – 14:11 |
Fotó: police.hu

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt Sopronban, az Ady Endre utcában, 2021. április 18-án 12 óra 25 perckor. Egy 34 éves ukrán férfi közlekedett járművével a Béke úton, a József Attila utca felől, az Ady Endre utca irányába.

Az Ady utcához érve – egy erősen balra ívelő kanyarban – nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg a járműve sebességét, melynek következtében a menetiránya szerinti jobb oldalon az úttestről lesodródott és egy lámpaoszlopnak ütközött - írja a police.hu.

A baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetet okozó kisbusz vezetőjével szemben a rendőrök alkoholtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel érdekében előállították.

A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Korábban hírt adtunk arról, hogy csempészett cigarettát szállított egy ukrán férfi.A járműben 4500 doboz mesterkartonokba csomagolt cigaretta volt.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy kerékpáros vesztette életét egy balesetben Kárpátalján. Április 18-án kijevi idő szerint körülbelül 17 órakor a rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy Kárpátalján, a Técsői járásban, Taracköz (Тересва) és Bedőháza (Бедевля) települések között közlekedési baleset történt.

Forrás

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!