Kárpátalja | 2021. 04. 01. – 07:39 |
Fotó: zk.gov.ua

Beregszászban a Kerületi Rendőrség nyomozói büntetőeljárást indítottak egy 28 éves helyi lakosnak okozott testi sérülések miatt.

A rendőrség munkatársai azonosították és kézre kerítették azokat a kiskorúakat, akik részt vettek a férfi bántalmazásában.  

Az ügyben folytatódik a nyomozás.

Az eset március 30-ára virradóra történt. A rendőrökhöz egy 28 éves ATO-s katona fordult, aki elmondta, hogy ismeretlen személyek verték meg őt a helyi ATB szupermarketben. 

Az áldozat szerint két ismeretlen tinédzserrel vita alakult ki, akik kővel ütötték meg a fiatalembert.  

A kiskorúak ezután támogatásért futottak idősebb társaikhoz, akik néhány percen belül visszatértek a helyszínre, és megtorolták a bejelentőt, megsebesítve őt.  

A feljelentést követően a rendőrség munkatársai azonnali intézkedéseket indítottak, többek között kihallgatták az eset szemtanúit és megvizsgálták a biztonsági kamerák felvételeit.  

Ennek köszönhetően a tisztviselők azonosították és kézre kerítették a szabálysértőket, akik közvetlenül testi sértéseket okoztak,

egy 14 és egy 17 éves helyi lakosról van szó. 

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 121. cikkelye (szándékos közepesen súlyos testi sértés okozása) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak.  

A cikkely szankciója három évig terjedő szabadságvesztést ír elő. Az ügyben még folyik a nyomozás – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján. 

Video

Korábban hírt adtunk arról, hogy romák vertek meg súlyosan egy ATO-katonát Beregszászban. Március 30-án verekedés tört ki Beregszászban, az ATB szupermarketben, amely kis híján tragédiával végződött.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy leszúrta élettársát egy nő Kárpátalján. Az asszonyt a rendőrség letartóztatta és ideiglenes őrizetbe helyezte. 


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!