Ukrajna | 2021. 03. 08. – 07:31 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Ukrajnában egy lottójátékos megnyerte a jackpotot, így 33 millió hrivnyával lett gazdagabb. Erről az Ukrán Nemzeti Lottó számolt be március 7-én, vasárnap.

"Hihetetlenül szerencsés lett egy online-játékos az Ukrán Nemzeti Lottón. Ő nyerte meg Ukrajna legnagyobb jackpotját, 33 032 000 hrivnyát" - áll a jelentésben.

A győztes március 4-én reggel vásárolt egy Super Lotto többszörös sorsjegyet,

hat sorra és öt sorsolásra egymás után.

A lottó dobja a 2078-as sorsoláson a 05 19 24 34 38 46-ot választotta. A számok teljesen egybeestek a játékos egyik kombinációjával, és nagyon nagy győzelmet hoztak neki - írja a Korrespondent.net.

Korábban hírt adtunk arról, hogy 30 év házimunkát kell kifizessen volt feleségének egy portugál férfi. A nő eredetileg 240 ezer euró kártérítést kért, de ezt első fokon elutasította a bíróság, arra hivatkozva, hogy a házimunka egy házasságban „természetes kötelesség”, így nem indokolt kártérítést kérni érte.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy Szibéria válhat a Föld éléskamrájává a globális felmelegedésben. Néhány ország számára azonban az éghajlatváltozás páratlan lehetőséget kínál, mivel a bolygó korábban leghidegebb régiói mérsékeltebbé válnak.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés