Kárpátalja | 2021. 03. 08. – 10:41 |
Fotó: zk.gov.ua

Kárpátalján, a Munkácsi járásban található Kustánfalva (Kustanovicja) belterületén történt közlekedési balesetben egy 18 éves motoros életét vesztette, utasa súlyos sérülésekkel került kórházba.

A rendőrséghez március 7-én érkezett bejelentés, hogy a Munkácsi járásban található Kustánfalva (Kustanovicja) faluban áldozatokat követelő közúti baleset történt.

Az előzetes vizsgálatok szerint egy Kovi motorkerékpárt vezető 18 éves sofőr elvesztette uralmát a járműve felett és nekicsapódott egy betonhídnak.

Az ütközés következtében a sofőr életét vesztette.

19 éves utasát súlyos sérülésekkel kórházba szállították.

A járművet a rendőrök lefoglalták, az ügyben tovább folytatják a vizsgálatokat - közölte a megyei rendőrség sajtószolgálata

Korábban hírt adtunk arról, hogy hat ukrán meghalt egy lengyelországi közúti balesetben. Lengyelországban árokba borult egy ukrán rendszámú autóbusz. Ennek eredményeként legalább hat ukrán meghalt, további 15 pedig kórházba került.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy megölte barátját egy férfi Huszton. Huszton a Kerületi Rendőrség munkatársai feltártak egy bűncselekményt. Maga a feljelentő megpróbálta eltusolni a szándékos gyilkosság tényét.  

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés