Kárpátalja | 2021. 03. 04. – 08:18 |
Fotó: Babják Zoltán Facebook-bejegyzése

Babják Zoltán polgármester közösségi oldalán bejelentette, hogy a helyi önkormányzati szerveknek április 1-től kezdődően kizárólag elektronikus formában, az Állami Migrációs Szolgálat hivatali e-rendszere révén kell vezetniük a jegyzékeket a Beregszászi Kistérségben.

A polgármester hangsúlyozta, hogy ez azt jelenti,

hogy elektronikus formában történik a lakcím bejelentése és a kijelentkezés.

Erről a március 3-án a Beregszászi Kistérségben tevékenykedő adminisztrátorok és ügyintézők részvételével tartott értekezleten hoztak döntést.

A megbeszélésen emellett szó esett az állampolgároknak nyújtott szociális szolgáltatásokról is - fejtette ki Babják Zoltán.

Korábban hírt adtunk arról, hogy folytatják a házi karantén betartásának ellenőrzését Beregszászban. A mobil csoport folytatja annak ellenőrzését, hogy a COVID-19-ben megbetegedett beregszásziak betartják-e a házi karantén szabályait.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy tovább szigorítják a karantént a Beregszászi Kistérségben. Február 26-án Beregszászban ülést tartott a technogén és ökológiai biztonság, valamint a rendkívüli helyzetek kérdéseivel foglalkozó bizottság.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!

Hirdessen Ön is a Kárpátinfo hetilapban

Apróhirdetés beküldése
Apróhirdetés feladása a Karpatinfo.net.ua oldalra
  • Az apróhirdetés feladásához a Karpatinfo.net.ua oldalra regisztráció szükséges
  • Magánszemélyek és cégek számára INGYENES