Kárpátinfo.net


| 2021. 03. 24. – 09:53 | Kárpátalja |
Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

Kárpátalján a Rahói Kerületi Rendőrség munkatársai azonosították azt az illetőt, aki Kőrösmezőn (Ясіня) szándékosan vagyont károsított.  

Március 21-én éjszaka a rendőrséghez bejelentés érkezett arról,  

hogy kigyulladt egy VAZ-2108 típusú gépkocsi. 

A helyszínre a nyomozók érkeztek ki, akik megállapították, hogy az autót szándékosan felgyújtották. A tűz megrongálta az autó belsejét és a hátsó részét.

A nyomozók néhány órán belül azonosították és kézre kerítették a tettest.

Kiderült egy 18 éves helyi lakosról van szó.

Az eset vizsgálata során a rendőrség munkatársai megállapították, hogy a tettes ily módon állt bosszút az áldozaton, mert a férfiak közötti konfliktus már egy ideje tart.  

A gyanúsított betörte a jármű ablakát, benzint öntött a belsejébe,

majd szándékosan felgyújtotta és elmenekült a helyszínről.  

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 194. cikkelye (szándékos vagyonkárosítás gyújtogatás útján) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. Még tart a nyomozás – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya. 


Hirdetés

Video

Korábban hírt adtunk arról, hogy március 22-én este Kárpátalján, a huszti járási Husztsófalva (Данилово) településen tűz ütött ki a Vizvolitelyi utcában található lakóépület fából készült melléképületében. Az épületben tűzifát és különféle háztartási cikkeket tároltak.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy személyszállító autóbusz kapott lángra Kárpátalján. Az eset a Kijev-Csap autóút 718. kilométerén történt, a munkácsi kistérségbeli Alsóverecke (Нижні Ворота, korábban Volóci járás) közelében.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!