Kárpátinfo.net


| 2021. 03. 24. – 12:43 | Kárpátalja |
Fotó: zk.gov.ua

Hirdetés

A rendőrség munkatársai megállapították, hogy Nagyberegen két helybéli lakos érintett egy gépjármű illegális eltulajdonításában egy beregszászi járási lakostól.

A rendőrök elfogták a tetteseket. Ellenük büntetőeljárás indul.

Március 24-ére virradóan kijevi idő szerint körülbelül hajnali 2 órakor a Beregszászi Kerületi Rendőrséghez bejelentés érkezett arról, hogy Nagyberegen elloptak egy Mercedes-Benz Sprinter márkájú kisbuszt.

A helyszínen a rendőrség megállapította, hogy a 25 éves áldozat a saját udvarán nyitva hagyta a járművet.  

Az ellopott autó leírását azonnal elküldték az összes rendőri osztagnak.  

Órákon belül a bűnügyi rendőrök megtálalták a járművet, amelyet a tolvajok Sárosorosziban, az út szélén hagytak.  

A rendőrök a lakóhelyükön találták meg a bűncselekményben érintetteket.

 A 22 és 26 éves beregszászi férfiakat. 

A rendőrök a járművet lefoglalták, és minden szükséges nyomozati intézkedés elvégzése után visszaadják jogos tulajdonosának.  

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 289. cikkelye (illegális járműbirtoklás) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak.  

A cikkely szankciója nyolc évig terjedő szabadságvesztést ír elő. Az ügyben még folyik a nyomozás – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján. 


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy motorkerékpárt lopott egy tiszapéterfalvi fiatal. Az ellopott vagyont a rendőrség lefoglalta és visszaszolgáltatta az áldozatnak.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy szándékosan gyújtotta fel falubelije autóját egy fiú Kárpátalján. Kárpátalján a Rahói Kerületi Rendőrség munkatársai azonosították azt az illetőt, aki Kőrösmezőn (Ясіня) szándékosan vagyont károsított.  

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!