Kárpátalja | 2021. 02. 24. – 13:04 |
A balesetben elhunyt sofőrt speciális eszközökkel vágták ki az autóroncsból.. Fotó: DSZNSZ

A balesetben elhunyt sofőrt a helyszínre kiérkező katasztrófavédelmisek speciális eszközök segítségével vágták ki az autóroncsból.

Február 24-én kijevi idő szerint  7:54 órakor a sürgősségi mentőszolgálathoz bejelentés érkezett, hogy a Beregszászi kistérségbeli Beregkisfalud (Сільце, korábban Ilosvai járás) település közelében egy karambol történt.

A szemtanúk információi szerint a Ford Focus típusú gépkocsi sofőrje Ilosva irányából Beregkisfalud felé haladva a síkos úton elvesztette uralmát járműve fölött és összeütközött egy Volkswagen T4 márkájú mikrobusszal.

A baleset következtében a személygépkocsi sofőrje életét vesztette.

A helyszínen az ilosvai katasztrófavédelem munkatársai dolgoztak, akik speciális eszközök segítségével kivágták az autóroncsból az áldozatot.

Az illetékes hatóságok vizsgálják a halálos kimenetelű közlekedési baleset okait és körülményeit – olvashatjuk az Ukrán Rendkívüli Helyzetek Állami Szolgálatának (DSZNSZ) kárpátaljai megyei főosztályának honlapján.

Korábban hírt adtunk róla, hogy két fiatal vesztette életét egy Kárpátalján történt balesetben. A halálos közúti balesetben egy Volkswagen Golf 27 éves sofőrje, Simer falu irányába haladva elvesztette uralmát járműve felett és nekiütközött egy fának. Az autó 32 éves utasa a helyszínen életét vesztette, a sofőr a kiérkező mentőben hunyt el.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés