Kárpátalja | 2021. 02. 18. – 11:15 |
Fotó: zk.gov.ua

Kárpátalján, az Ungvárt elkerülő autóúton, nem messze egy étteremtől egy autóbaleset történt, melynek következtében megsérült két őrdarmai (Сторожниця, Ungvári járás) lakos.

A rendőrök vizsgálják a baleset körülményeit, és azt, hogy ki engedte volán mögé a 16 éves szolyvai illetőségű ittas kiskorú fiút. 

Az Ungvári Kerületi Rendőrséghez február 17-én érkezett bejelentés a közlekedési balesetről.

A helyszínre kiérkezett nyomozók megállapították,  

hogy az Ungvárt elkerülő autóúton összeütközött egy VAZ és egy Daewoo típusú gépkocsi. 

A helyszínelő nyomozók megállapították, hogy egy 16 éves szolyvai lakos egy VAZ típusú gépkocsit vezetve, elvesztette uralmát járműve fölött, a szembejövő sávba hajtott és a szalagkorlátnak csapódott. 

Mivel a 16 éves fiúnak nem volt gyakorlata a vezetésben, nem tudta megállítani az autót, és összeütközött egy Daewoo típusú gépkocsival, melynek volánja mögött egy 32 éves őrdarmai férfi ült.

A balesetben megsérült az utóbbi gépkocsi sofőrje és 52 éves női utasa is.

Őket közepesen súlyos testi sérülésekkel a kórházba szállították. Életük nincs veszélyben. 

A nyomozók kiderítették, hogy a 16 éves kiskorú ittasan vezetett.  

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 286. cikkelye (közlekedési szabálysértés elkövetése) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. 

A rendőrök vizsgálják a baleset körülményeit, és azt, hogy ki engedte volán mögé az ittas kiskorú fiút – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján. 

Korábban hírt adtunk arról, hogy cigarettát lopott egy üzletből egy iskolás fiú Kárpátalján. A rendőrök kézre kerítették azt a 14 éves iskolás fiút, aki több mint 10 csomag cigarettát lopott el a helyi üzletből.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy kárpátaljaiak haltak meg egy hátborzongató balesetben Csehországban. A cseh sajtó információi szerint összeütközött két mikrobusz és egy teherautó.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!

Hirdessen Ön is a Kárpátinfo hetilapban

Apróhirdetés beküldése
Apróhirdetés feladása a Karpatinfo.net.ua oldalra
  • Az apróhirdetés feladásához a Karpatinfo.net.ua oldalra regisztráció szükséges
  • Magánszemélyek és cégek számára INGYENES