Kárpátalja | 2021. 02. 16. – 12:16 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Február 16-án úgy határozott a a technogén és ökológiai biztonság, valamint a rendkívüli helyzetek kérdéseivel foglalkozó bizottság, hogy a koronavírus-járvány terjedése miatt bezárnak az iskolák Beregszászban. 

Babják Zoltán polgármester közösségi oldalán osztotta meg a hírt, miszerint

mivel megnőtt a heveny fertőző légúti megbetegedések, valamint a koronavírusos fertőzések száma a tanulók és a pedagógusok körében,

a technogén és ökológiai biztonság, valamint a rendkívüli helyzetek kérdéseivel foglalkozó bizottság szakembereinek ülésén olyan döntés született, hogy karantént vezetnek be kistérségünk minden iskolájában (1-11. osztályok).

A korlátozás február 17-től március 5-ig lesz hatályban.

A határozat értelmében azonban tovább működnek az óvodák az elöljárói körzetekben, eközben minden nap ellenőrzik a helyzet alakulását.

Korábban hírt adtunk arról, hogy bezárnak az óvodák Beregszászban. Beregszászban a technogén és ökológiai biztonság, valamint a rendkívüli helyzetek kérdéseivel foglalkozó bizottság tagjai úgy döntöttek, hogy február 11-től március 1-jéig karantént vezetnek be a város óvodáiban.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy fokozottan ellenőrzik a karantén-előírásokat a Beregszászi Járásban. A Beregszászi Járási Államigazgatás helyettes vezetője, Bimba Ferenc megbeszélést tartott a rendőrséggel, és megvitatta a karantén-előírások fokozott ellenőrzését.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés