Kárpátalja | 2021. 05. 08. – 21:01 |
Az 51 éves román állampolgárt a német rendőrség gyilkosság miatt körözi az Interpol segítségével. Fotó: Facebook bejegyzés

Kárpátalján az ukrán-román határ átlépésekor működésbe lépett az Interpol adatbázisa. A gyilkosságért körözött férfit őrizetbe vették.

Május 8-án este az ukrán-román határon található aknaszlatinai ellenőrző ponton egy Interpol által körözött férfit fedeztek fel. Az Interpol adatbázisa az utazó okmányellenőrzése során lépett működésbe.

Az eset tisztázása során kiderült, hogy az 51 éves román állampolgárt a német rendőrség gyilkosság miatt körözi.

A határőrök átadták az illetőt a Nemzeti Rendőrség képviselőinek – olvashatjuk az Ukrán Állami Határőr Szolgálat Nyugati Régiójának Facebook-oldalán.

Korábban hírt adtunk arról, hogy egy török állampolgár Ukrajnából való kilépéskor lengyel útlevelet mutatott fel Asztélynál. A férfi azt mondta a határőröknek, hogy ő is lengyel állampolgár. A fiatalember azonban nem tudott lengyelül válaszolni a határőrök által lengyelül feltett alapvető kérdésekre sem.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy Kárpátalja megyeszékhelyén, Ungváron május 4-ére virradóan egy sofőrnél a járőrök marihuánára hasonlító anyagot találtak. Az autóban a sofőr és egy utas tartózkodott.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!

Hirdessen Ön is a Kárpátinfo hetilapban

Apróhirdetés beküldése
Apróhirdetés feladása a Karpatinfo.net.ua oldalra
  • Az apróhirdetés feladásához a Karpatinfo.net.ua oldalra regisztráció szükséges
  • Magánszemélyek és cégek számára INGYENES