Kárpátalja | 2021. 04. 21. – 07:30 |
Fotó: az Ukrán Állami Határszolgálat Nyugati Régiójának Facebook-bejegyzése


Április 19-én az esti órákban a Csapi Határőrség munkatársai megakadályozták egy cseh rendszámú Audi típusú gépkocsi illegális behozatalát Kárpátaljára.

A csapi magyar-ukrán ellenőrzőpontra érkezett jármű ellenőrzése során a határőröknek kétségei voltak a nyilvántartási okmányokban meghatározott járműegység-számok megfelelőségével kapcsolatban.  

Ezért a határőrök úgy döntöttek, hogy alaposan átvizsgálják az autót.

Az ellenőrzés során a vámtisztek felfedezték a gépkocsi azonosító számának hamisítását, azaz átütötték a gépkocsi alvázszámát.

Az esetről a határőrök értesítették a Nemzeti Rendőrség képviselőit.

Megfelelő intézkedések után a nyomozók a helyszínelésről készült jelentéssel lefoglalták a járművet.

Az ukrán sofőr ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítanak majd büntetőeljárást – olvashatjuk az Ukrán Állami Határszolgálat Nyugati Régiójának Facebook-oldalán.

Korábban hírt adtunk arról, hogy árokba borult egy autó az ungvári járási Szürténél. Az autó vezetője elmondta, hogy nem tartotta be a biztonságos sebességet, árokba sodródott és felborult.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy drónnal akartak cigit csempészni Kárpátalján. Április 20-ára virradóan Kárpátalján, a Csapi Határőrség munkatársai egy kis repülőgépet fedeztek fel, mellyel Szlovákiába próbáltak cigarettát csempészni. 

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!

Hirdessen Ön is a Kárpátinfo hetilapban

Apróhirdetés beküldése
Apróhirdetés feladása a Karpatinfo.net.ua oldalra
  • Az apróhirdetés feladásához a Karpatinfo.net.ua oldalra regisztráció szükséges
  • Magánszemélyek és cégek számára INGYENES