Kárpátinfo.net


| 2021. 02. 15. – 09:00 | Ukrajna |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Ukrajnában, Csernyihiv megyében egy helyi lakos felhívta a rendőrséget, és mostohaapja meggyilkolásáról tett feljelentést.

A bejelentő egyúttal elmondta, hogy speciális felszereléseket kell bevonni,

mivel a hó miatt lehetetlen megközelíteni az udvart.

Az eset a Hribova Rudnya faluban történt.

Február 13-án egy 34 éves férfi felhívta a rendőrséget, hogy megszúrta mostohaapját, s már nem lélegzik – írja az Unian.net hírportál a megyei rendőrség nyomán. 

A férfi speciális felszerelést kért otthonába, elmagyarázva, hogy a rosszul eltakarított hó miatt az illetékesek nem fognak tudni eljutni a házáig.  

Amikor a járőrök csoportja megérkezett a helyszínre, kiderült, hogy a gyilkosságot bejelentő férfinak egyszerűen nem tetszett, hogy a háza közelében nem takarították el a havat.  

Ezért tett hamis bejelentést. 

A rendőrök hamis hívás miatt adminisztratív jegyzőkönyvet állítottak ki a férfi ellen. Most 51–119 hrivnya összegű pénzbírságra számíthat.


Hirdetés

Korábban hírt adtunk arról, hogy jövőhéten mínusz 30 fokig süllyedhet a levegő hőmérséklete Ukrajnában. Ukrajnában a legalacsonyabb téli hőmérséklet -42 fok Celsius volt.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy beszakadt az út Kárpátalja egyik településén. Ivan Pohorilyak, a Perecsenyi közösség vezetője útösszeomlásról számolt be Kárpátalja egyik településén, Kapuszög (Ворочево) bejáratánál.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!