Oroszország | 2020. 12. 08. – 16:00 |

Fotó: Origo.hu

Egészen elképesztő fényképeket találni az orosz női kézilabda-válogatott Instagram oldalán.

A koronavírus miatt az Európa-bajnokságon a vörös zónába terelt játékosok egymás szájába adják ugyanazt a kanalat, közösen nyalogatják az evőeszközt - írja az Origo.

Minden bizonnyal valamiféle csapatépítő játék elcsípett pillanatai lehetnek ezek,

amely senkit sem érdekelne, ha a világban most nem tombolna épp a koronavírus-járvány.

Az embernek tényleg az jut eszébe, hogy ezeknek elmentek otthonról.

Már a szövetségi kapitányuk, a spanyol Ambros Martín is balhét okozott azzal, hogy elhagyta a vörös zónát, hogy kedélyes beszélgetést folytasson az orosz szövetség főtitkárával.

Az EHF és a dán szervező bizottság ekkor még beérte egy "komoly" szóbali figyelmeztetéssel, azaz nem küldték haza az edzőt.

A mostani fotókat látva azonban felmerül a kérdés: mi zajlik az orosz női válogatott emeletén a silkeborgi hotelben? Ezek a játékosok vajon felfogják-e ésszel, hogy mit művelnek? 

Az esetet természetesen a dán sajtó is észrevette. A dán TV2 szakértője, Lærke Møller teljesen elképedt a fényképek láttán. "Ha Ambros Martín ezek után megfertőződött és tovább adja a fertőzést, az egész tornát tönkreteheti" - mondta a szakember. Egy másik dán, Klavs Bruun Jørgensen azt mondta:

"olyan ostobaságot látunk, amely számomra szinte felfoghatatlan."

Hogy az ügynek lesz-e bármilyen folytatása, azt most még nem lehet tudni.

 

Korábban a Kárpátinfo.net hírt adott arról, hogy a világon csaknem 67,6 millió fertőzöttje van a koronavírusnak. Oroszországban rendkívül gyorsan terjed, már 2 466 961-re nőtt az igazolt fertőzöttek száma.


Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés