| 2020. 11. 27. – 14:29 |

A tavalyi évhez hasonlóan, az idén is az FC Minaj kupaellenfele lesz a Dinamo Kijev labdarúgó-csapata az Ukrán Kupában.

A fináléba kerülésért lapzártánk után, szerdán találkozik a két együttes a Minaj Arénában, ahol természetesen, óvintézkedések miatt, most sem lehetnek nézők.

Az Olekszij Mihajlicsenko által irányított vendégeknek kedvezhet az a tény, hogy az élvonalbeli pontvadászat már három hete újraindult, és a fővárosiak egyre jobb formát mutatnak az utóbbi mérkőzéseken. Mindeközben a Vaszil Kobin által vezetett kárpátaljai együttes több mint három hónapja nem játszott tétmérkőzést, mivel a másodosztályú pontvadászat újraindítására június 24-én kerül sor.

Ugyanakkor a vendéglátók bizakodóak, hiszen a továbbjutás sorsa egyetlen mérkőzésen dől el, és szerdán akár a minajiak fel is boríthatják a papírformát.

***

A jövőben is a Danyi Gábor, Elek Gábor páros irányítja a magyar női kézilabda-válogatottat – derül ki a kézilabda-szövetség (MKSZ) hivatalos közleményéből.

A Győri ETO és az FTC trénerének kapitányi megbízatása 2020. július 1-től 2021. március 31-ig tart, de sikeres olimpiai kvalifikáció esetén automatikusan meghosszabbodik 2021. augusztus 15-ig.

Mint ismert, a decemberi világbajnokság után január elején az MKSZ felmentette a munkavégzés alól Kim Rasmussent, helyét a női válogatott élén a Danyi Gábor, Elek Gábor kettős vette át. Az edzőpárost március végéig, az olimpiai selejtezőig bízta meg a honi szövetség, ám a koronavírus közbeszólt: a győri tornát elhalasztották.

A nemzetközi szövetség (IHF) azóta kiírta az új időpontot (2021. március 19-től 21-ig), összhangban a jövő nyárra halasztott tokiói olimpiával. Az MKSZ úgy határozott, a folytatásban is a Danyi-Elek kettőst kéri fel a válogatott irányítására.

***

A labdarúgó NB I leendő újonca, a Budafoki MTE hivatalos honlapján közölte, hogy kölcsönszerződése után végleg szerződtette Oláh Bálintot Mezőkövesdről.

A 25 éves középpályás 2018 nyarán érkezett kölcsönbe Budafokra, a klub színeiben eddig 66 mérkőzésen lépett pályára, három gólt szerzett. Az NB I-be feljutó együttes hétfőn bejelentette, hogy véglegesítette Oláh Bálint szerződését, azt azonban nem közölte, hogy hány évre kötelezte el magát a korábban a DVTK-ban futballozó játékos.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés