Magyarország | 2020. 11. 27. – 14:29 |

A tervek szerint hét csapat vesz részt a szeptember és október folyamán zajló Beregszászi járási labdarúgó-bajnokságban, amely egykörös rendszerben zajlik majd.

Mint Olekszandr Csehil, a járási szövetség vezetője lapunknak elmondta, szeptember 6-án rendezik az első fordulót, az utolsó, hatodik játéknapra pedig október 18-án kerül majd sor. A nyitányon Zápszony – Beregvidék FC, Nagybakta – Nagymuzsaly, Tiszakeresztúr – Badaló találkozókat rendeznek, míg Kígyós szabadnaposként kezdi a szezont.

Az előzetes tervek szerint – amennyiben a járványhelyzet nem szól közbe – október végén, november elején rendezik meg a járási kupa-sorozatot és a Szuperkupa-döntőt, míg az idei év elején félbeszakadt járási téli kupa döntőjére, a Zápszony – Kígyós fináléra decemberben kerülne majd sor.

***

Kihirdette a szeptemberi Nemzetek Ligája mérkőzésekre készülő keretét Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A névsorban négy újonc is található: Cseri Tamás, Babati Benjamin, Schafer András és Szőke Adrián.

A magyar válogatott szeptember 3-án Törökországban kezdi a sorozatot, három nappal később pedig Oroszországot látja vendégül.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés