| 2020. 11. 27. – 14:29 |

Sikerrel vette az Ukrán Labdarúgó Kupa első fordulóját a harmadosztályban szereplő Ungvári FC.

A megyeszékhelyi együttes az Avangard stadionban látta vendégül a Csernyivci Bukovina gárdáját, és 2-0 arányú győzelmet aratott.

A vendéglátók a 25. percben Moszijuk öngóljával szereztek vezetést, majd a második játékrészben a Nagyszőlősről érkező új igazolás, Jurij Csonka szabadrúgásgóljával alakult ki a 2-0-ás végeredmény. Egygólos ungvári vezetésnél a vendégek büntetőt hibáztak…

***

Mindeközben az ukrán élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Minaj FC hazai környezetben látta vendégül a Vorszkla Poltavát és 4-2 arányú győzelmet aratott.

A dolog szépséghibája csupán annyi, hogy a két együttes felkészülési mérkőzésen találkozott egymással, mivel a bajnokságban most két hét szünetet iktattak be. Mint ismeretes, a minajiak a bajnoki nyitányt kihagyták, mivel az ellenfelüknél, az FK Lviv keretében több játékos is koronavírus-fertőzést kapott.

***

Szombaton lejátszották a Kárpátaljai Megyei Labdarúgó-bajnokság első fordulóját.

A címvédő Nagyszőlősi FC a borhalmi és újdávidházi labdarúgókból álló Medvigy FC otthonában ért el magabiztos 3-0 arányú győzelmet.

Az Ilosvai Buzsora hazai környezetben ugyanilyen arányban nyert a Polenai FC ellenében. A Huszti FC gólokban gazdag találkozón 3-3-ra végzett a Rahói Kárpáti vendégeként, míg a Szerednye – Irhóc mérkőzést lapzártánk után rendezik.

***

A US Open első fordulójában Balázs Attila három szettben kikapott a kazah Mihail Kukuskintól, így nem jutott a legjobb 64 közé.

A 31 éves magyar teniszező szoros csatában 6-4, 7-5, 6-4-re maradt alul ellenfelével szemben.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés