Ukrajna | 2020. 11. 27. – 14:29 |

A Csernyivci Bukovina elleni sikeres kuparajtot követően, az ukrán harmadosztályú bajnokságban is sikeresen vette az első akadályt az Ungvári FC labdarúgó-csapata.

A Volodimir Vaszjutik által irányított megyeszékhelyiek a Kijev melletti FK Obolony-2 otthonában kezdték meg a harmadosztályú pontvadászat küzdelmeit, és 1-0 arányban nyertek.

A vendégek győztes találatát Viktor Rjasko szerezte büntetőből a 35. percben

***

A megyei labdarúgó-bajnokság élvonalában a 2. forduló mérkőzéseire került sor. A játéknap rangadójának számító Nagyszőlős – FC Polena találkozót későbbi időpontban rendezik meg.

Eredmények: Irhóc – Ilosvai Buzsora 1-1, Huszti FC – Szerednye 1-0, FC Medvigy Borhalom – Rahói Kárpáti 2-1.

***

Beregszászban és Nagybaktán rendezték meg a beregszászi járási labdarúgó-bajnokság nyitó fordulójának mérkőzéseit. Az öt találkozón összesen 36 gól született.

Beregszászban a házigazda Beregvidék 6-0-ra győzte le Nagymuzsalyt, míg Zápszony még ennél is látványosabb gólfesztivált rendezett (10-0) Kovászó ellen.

Érdekesen alakult a Nagybereg – Badaló 90 perc, hiszen alig 10 perc elteltével a nagyberegiek máris kétgólos előnyre tettek szert, miközben a Tisza-partiak 10 emberre fogyatkoztak a kapus kiállítása miatt. Ennek ellenére, az emberhátrányban küzdő badalóiak 3-2-re fordítottak, és még nem sokkal a vége előtt is vezettek 4-3-ra. Az utolsó percekben aztán Nagyberegnek sikerült az egyenlítés (4-4).

A másik helyszínen, Nagybaktán, a házigazdák 4-1-re nyertek az egyetlen nem beregszászi járásbeli együttes, Tiszakeresztúr ellen, míg Nagybégány Kígyós ellen győzött 4-3-ra.

***

A Telekom Veszprém férfi kézilabda-csapata nyerte a SEHA Ligát.

A sorozat négyes döntőjében a bakonyiak előbb négygólos győzelmet arattak a Meskov Breszt ellen, majd a fináléban 35-27-re győzték le a címvédő macedón Vardar Szkopjét.

***

A Ferencváros elleni Bajnokok Ligája selejtezőre készülő Dinamo Zagreb csapatának játékoskeretében pozitív koronavírusos személyt találtak.

A horvát klub közleményében nem nevezték meg a játékos kilétét, de biztosították a közvéleményt arról, hogy minden járványügyi szabályokat betartanak, és az eset nem jelenthet akadályt a BL-selejtező megrendezésének.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés