| 2020. 11. 27. – 14:29 |

Az első fordulóban idegenben aratott győzelmét követően, az otthoni első bajnokiját is sikerrel abszolválta az országos harmadosztályú labdarúgó-bajnokság A-csoportjában szereplő Ungvári FC együttese.

A Volodimir Vaszjutik által irányított megyeszékhelyi együttes a harmadosztály nyugati régiójának második játéknapján a Dinaz Vishorod csapatát látta vendégül az ungvári Avangard stadionban.

Pukanics révén hamar, már a 4. percben vezetést szereztek a hazaiak, és miután a második játékrész közepén az egykoron az élvonalban futballozó játékos duplázni tudott, lényegében el is dőlt a három pont sorsa. Nem sokkal a vége előtt Marcsenko büntetőből csak szépíteni tudott.

Mindez azt jelenti, hogy az Ungvári FC két fordulót követően 6 ponttal vezeti a tabellát az ugyancsak hibátlan mérleggel rendelkező Pogyilja Hmelnickijjel egyetemben, és jó hangulatban várhatja a másodosztályú Agrobiznesz Volocsiszk elleni Ukrán Kupa második selejtező-fordulót, amelyre lapzártánk után, szeptember 16-án kerül sor Ungváron.

A továbbjutás sorsa egyetlen mérkőzésen dől el.

***

A megyei élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a 3. forduló mérkőzéseit rendezték a hétvégén.

Eredmények: Rahói Kárpáti – Nagyszőlős 1-3, Szerednye – FK Medvigy Borhalom 1-3, Ilosvai Buzsora – Huszti FC 2-2, FC Polena – Irhóc 5-0.

Három játéknapot követően az FK Medvigy és az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó FK Medvigy 6-6 ponttal vezet.

***

A Beregszászi Járási labdarúgó-bajnokság második játéknapján is szép számmal potyogtak a gólok.

Eredmények: Badaló – Tiszakeresztúr 4-1, Nagybakta – Kovászó 8-0, Nagybégány – Muzsaly 4-0, Beregvidék FC – Zápszony 2-0, Nagybereg – Kígyós 2-0.

Két fordulót követően Nagybakta, Beregvidék és Nagybégány áll hibátlanul, 6-6 ponttal.

***

A labdarúgó válogatottbeli vereséget követően a magyar női kézilabda-csapatoknak sem sikerült nyerni orosz ellenfeleikkel szemben a Bajnokok Ligájában.

A sorozat 2020–2021-es idényének első fordulójában a címvédő Győri ETO csak az utolsó percben tudta döntetlenre menteni a CSZKA Moszkva elleni idegenbeli mérkőzését.

A másik magyar BL-szereplő, az FTC szorossá tudta ugyan tenni a hajrát a Rosztov Don elleni, Érden lejátszott összecsapáson, de mindez csak a 25-26-os vereséghez volt elegendő.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés