| 2020. 11. 27. – 14:29 |

A listavezető Huszti FC hazai környezetben, míg az üldöző Ilosvai Buzsora idegenben nyert a megyei élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, így a bajnoki tabellán megmaradt a két csapat közötti egypontos különbség. 

A címvédő Nagyszőlős továbbra sem találja igazi játékát, az ugocsai együttes ezúttal hazai környezetben ikszelt az FK Medvigy ellenében.

A 8. forduló eredményei:  Nagyszőlős – FK Medvigy Borhalom 2-2, Huszti FC – Rahói Kárpáti 2-0, Irhóc – Szerednye 3-2, FC Polena – Ilosvai BUzsora 1-2.

Az élen Husztnak 18, Ilosvának 17 pontja van.

***

Egy hete rekordarányú győzelemről számoltunk be a beregszászi járási labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának tudósítása kapcsán, amikor is a Beregvidék 24-0-ra győzte le a sereghajtó Kovászó együttesét. Most még ezen is túltett Nagybégány csapata, hiszen 26-0-ra (!)  intézte el a kovászói fiatalokat…

Megszakadt az eddig hibátlan Nagybakta sorozata, amely a Beregvidék ellen futott bele egy kiadós (6-2) vereségbe.

A hetedik játéknap további eredményei: Kígyós – Zápszony 5-1, Nagybereg – Tiszakeresztúr 4-0, Badaló – Nagymuzsaly 4-1.

Vezet Nagybégány és Beregvidék egyformán 19 ponttal a 18 pontos Nagybakta előtt.

A pont nélkül sereghajtó Kovászó gólaránya: 2-91…

***

Felemásra sikeredett a magyar női kézilabda Bajnokok Ligájában-szereplő csapatok hétvégi fellépése román ellenfeleikkel szemben.

A címvédő Győri Audi ETO a szünetben ugyan még hátrányban volt a remek első félidőt produkáló ellenfele, a román Valcea ellen, de szünet után hengerelt és 38-31-re legyőzte riválisát.

Nem sikerült ilyen jól a másik magyar csapat, az FTC kirándulása Bukarestbe. A koronavírus-fertőzések miatt még továbbra is több alapemberét nélkülöző zöld-fehérek csak az első 10 percben tudták magukat tartani a CSM Bucuresti vendégeként, utána a házigazdák fokozatosan elhúztak és végül 25-19-re megnyerték a találkozót.

Szerdán rendezték volna Veszprémben a Veszprém – Barcelona férfi kézilabda BL-párharcot, de a katalánok stábjában is fertőzés ütötte fel a fejét, ezért az együttes most karanténba vonult.

***

Lapzártánk után, kedd este kerül sor a labdarúgó Bajnokok Ligája 2020-2021-es idényének rajtjára.

Az első fordulóban az FTC a Barcelona vendége lesz, míg a Dinamo Kijev hazai környezetben látja vendégül a Juventus gárdáját.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés