| 2020. 11. 27. – 14:28 |

Az országos harmadosztályú labdarúgó-bajnokságon szereplő Ungvári FC Tiscsenkónak a 94. percében szerzett találatával mentett pontot hazai pályán Csernyihiv ellen (1-1).

A 8. forduló találkozóját eredetileg Csernyihivben kellett volna lejátszani, de az ottani súlyosbodó járványhelyzet miatt a csapatok felcserélték a pályaválasztói jogot.

A bajnoki tabellát az Epicentr Dunajivci vezeti 17 ponttal az egyformán 16 pontos Pogyilja Hmelnickij és Ungvár előtt.

Volodimir Vaszjutik együttese az október 31-én esedékes 9. fordulóban az élmezőnyhöz tartozó Kárpáti Halics gárdáját fogadja majd.

***

A Kárpátaljai Megyei élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a 9. forduló mérkőzéseit rendezték a hétvégén. Már lassan nem is lehet a meglepetések között említeni, hogy ismét vereséget szenvedett a címvédő Nagyszőlős, amely így a tabella második feléhez csúszott vissza.

Eredmények: FC Polena – Nagyszőlős 2-1, Ilosvai Buzsora – Irhóc 5-1, Szerednye – Huszt 0-0, Rahói Kárpáti – FK Medvigy Borhalom 1-1.
Ilosva vezeti a tabellát 20 ponttal a 19 pontos Huszt előtt.

***

A legtöbb helyen zártkapus meccseken elrajtolt az európai nemzetközi labdarúgó idény 2020–2021-es idénye.

A G-csoportban az FTC bátran kezdett, de végül 5-1-re maradt alul a hajrában 10 emberrel is két gólt szerző ellenféllel szemben. Ugyanebben a négyesben a Dinamo Kijev hazai pályán 2-0-ra kapott ki a Ronaldo nélkül felálló Juventustól.

Az egész forduló legnagyobb meglepetését szerezte a tartalékos Sahtar Donyeck azzal, hogy Madridban 3-2-re legyőzte a Realt.

A folytatásban FTC – Dinamo Kijev, illetve Sahtar – Inter találkozók következnek.

***

A női kézilabda Bajnokok Ligája 6. fordulójában a hosszú idő után ismét teljes játékoskerettel kiálló FTC remek hajrábeli teljesítménynek köszönhetően 32-25-re győzte le a szlovén Krim Ljubljanát.

A Győri Audi ETO idegenbeli meccse viszont elmaradt a montenegrói Buducsnoszt ellen, mivel fertőzés-eset miatt a győriek teljes kerete is karantén alá került.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés