USA | 2020. 11. 19. – 11:23 |

Címlapképünk illusztráció. Forrás: Internet

A jövő év elején ismét ringbe lép - méghozzá Tokióban - a legutóbb 2017-ben bokszoló amerikai Floyd Mayweather, aki öt különböző súlycsoportban is világbajnok volt, és veretlenül vonult vissza a profi ökölvívástól.

Maga Mayweather szellőztette meg, hogy a visszatérésre készül, de csupán a február 28-i időpontról és a japán helyszínről beszélt, lehetséges ellenfeléről nem árult el semmit - írja az Origo.

A 43 éves bokszoló eddigi utolsó szereplése alkalmával az ír ketrecharcos Conor McGregorral küzdött meg a szorítóban, és a profi boksz szabályai szerint vívott meccsen a tizedik menetben kihirdetett technikai KO-val nyert, egyszersmind karrierje ötvenedik győzelmét gyűjtve be.

A hivatásosok táborában Mayweather nemcsak boksztudásáról, hanem túlzott anyagiasságáról is elhíresült, aki hatalmas pénzeket söpört be egy-egy fellépése alkalmával. A Fülöp-szigeteki klasszis, Manny Pacquiao elleni meccséért 210 millió dollárt kasszírozott öt éve, de ennél is többet - nem hivatalos információk szerint 275 milliót - kapott a McGregorral vívott 2017-es összecsapásért.

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés