Ukrajna | 2021. 02. 04. – 17:00 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Szexbortány robbant ki Ukrajnában, a Vinnyica megyei Kalinovszkij járásában. Egy harmincéves középiskolai tanár épp 11. osztályos diákjával szeretkezett, amikor rajtaütöttek.  

Mint kiderült, a párnak a tavalyi tavaszi lockdown óta volt viszonya.

E történetben azonban nem minden ilyen egyszerű.  

Okszana biológiatanár az érettségi után Kijevbe indult, és egy nála idősebb férfival volt kapcsolata, de aztán mindennek vége lett, és kénytelen volt visszatérni szülőfalujába. 

Lakóhelyén a nőtlen férfiak között volt egy idős iskolaigazgató és egy traktorista. A fiatal tanárnő az első lehetőséget választotta, és egy idő után össze is házasodtak az igazgatóval.

Egy idő után az emberek észrevették, hogy az egyik középiskolás diák folyamatosan hazaviszi a tanárnőt.

Esténként pedig a helyi szórakozóhelyre jár. A faluban már mindenki rájött, hogy a nő viszonyt folytat az egyik diákjával.  

Természetesen a pletykák futótűzként terjedtek a faluban, ám az igazgató nem volt hajlandó elhinni mindazt. Mint kiderült, a középiskolás diák gazdag háttérrel rendelkezik, és apjától ajándékba kapott autóval jár iskolába.  

Nem figyelt a vele egyidős lányokra, hanem a tanárnő tetszett meg neki.

A párt épp szeretkezés közben kapták el a biológia tanteremben.

A helyettesek beszámoltak a történtekről az igazgatónak, ám ő még mindig nem akart hinni. Később a látottak után már nem volt kétsége. Okszana megbocsátást kért a férjétől, aki kirúgta hűtlen feleséget.  

Azonban a nő nem sokáig szomorkodott.

Miután szakítottak a középiskolás diákkal, a fiú apjával kezdett viszony a tanárnő. A tanárnő botránnyal hagyta el az iskolát, és titkárként helyezkedett el új szeretője gazdaságában - írja a Golos.ua.

Korábban hírt adtunk arról, hogy Ukrajnában egy 37 éves nő 15-ik gyermekének adott életet. A 37 éves Elena Borodulina elmondta, először 19 évesen szült.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy a koronavírus-járvány közepén tömeges hócsata miatt kapott tízezer fontos (négymillió forintos) pénzbüntetést két férfi Leedsben, Angliában..

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!


Hirdetés