Oroszország | 2021. 02. 10. – 19:00 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Egy orosz vlogger kihajtott a szalon ablakán az új Porschéval a több nézettség kedvéért.

Egyesek mindent megtesznek azért, hogy nézettséget generáljanak, és a megfelelő befektetések árán ez meg is térülhet - írja az autonavigator.hu.

Ebben az esetben egy Taycan és egy kereskedés ért több millió megtekintést.

Vloggerként a felhasználók hirdetésekből, követőkből, nézettségből tartják fent a profiljukat, ahhoz pedig olyan tartalom is kell, amit fal az internetező nép.

Ez az orosz vlogger, Mikhail Litvin tudja, mire kattintanak az emberek, vagyis, pontosabban van elég tőkéje ahhoz, hogy olyan dolgokat csináljon, amit garantáltan meg fogsz nézni.

Ő gyújtotta fel legutóbb a Mercedes-AMG GT-jét egy mező közepén,

és most legújabb szerzeményét, egy Porsche Taycant is tönkretett az internetezők kedvéért és a nézettségért.

Nagyot nem tévedett, mert pár órán belül elérte a 2 milliós megtekintést, egy nappal a feltöltés után pedig már 3,7 milliónál jár.

A videó egyébként több szempontból is ötletes, az elején Lenin és Sztálin próbálja meggyőzni Mikhailt, mi is a dolga, majd megjelenik Putyin hasonmása, aki arra buzdítja, hogy élje az életét úgy, ahogyan ő akarja. Majd besétál a Porsche szalonba, körbenéz, végül egy szürke Taycan Turbo S-t kezd el közelebbről vizsgálni. Beleül és nagy gázzal egyenesen nekihajt a kereskedés üvegfalának.

A videó persze teljes egészében megrendezett, két kameraállásból is felvették.

Az autó Mikhail sajátja, állítólag teljes árat fizetett érte és a kereskedésben okozott kárt is megtérítette, így ez a mutatvány nem volt olcsó. Kérdés, hogy valóban ér-e ennyit a hírnév, és mi lesz a következő mutatványa?

Korábban hírt adtunk arról, hogy hólapáttal verték el a tolvajokat egy bukaresti üzletben a biztonsági őrök. Két férfi próbált néhány terméket eltulajdonítani az egyik bukaresti bevásárlóközpontból, azonban a biztonsági őrök észrevették, hogy mire készülnek, és kegyetlenül elbántak velük.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy az elektromosautó-gyártók után a befektetők zsákolják a hidrogénes cégek részvényeit. 2030-ra minden tizedik új autót ez az energiahordozó hajthatja.


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!