Románia | 2021. 02. 10. – 12:00 |
Fotó: maszol.ro

Hirdetés

Két férfi próbált néhány terméket eltulajdonítani az egyik bukaresti bevásárlóközpontból, azonban a biztonsági őrök észrevették, hogy mire készülnek, és kegyetlenül elbántak velük.

Nemcsak ütötték és rugdosták, hanem még egy hólapáttal is verték őket,

hiába könyörögtek keservesen a tolvajok, hogy hagyják abba - írja a maszol.ro.

Annak ellenére, hogy az egyik férfi fájdalmában már esdekelt a biztonsági őröknek, hogy fejezzék be az ütlegelését a hólapáttal, a férfiak folytatták a bántalmazását:

puszta kézzel verték, majd rúgták is a földön fetrengő tolvajokat.

A januárban, Bukarest hatodik kerületében történt esetről készült felvételek csak most láttak napvilágot, és a rendőrség szerint az ügyet nem jelentették náluk.

A bevásárlóközpont képviselői is megszólaltak a felvételek megjelenése után, és kijelentették, hogy az efféle kegyetlen magatartás a biztonsági őrök részéről elfogadhatatlan.   

Az ügyben a hatóságok hivatalból eljárást indítottak a biztonsági őrök ellen ütlegelés és más erőszakos cselekmények gyanújával.

Korábban hírt adtunk arról, hogy rekord hideg és 25 centis hó bénította meg az életet Lengyelországban. A cseh-lengyel határon hajnalban mínusz 25 fokot mértek.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy temetőt öntött el a víz Munkácson. Vízben áll a temető azon része is,  ahol «friss» sírok vannak.


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!