USA | 2021. 02. 01. – 20:00 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Nagyon kellemetlenül érintette Carey Mulligant, Oscar-jelölt színésznőt, hogy a földkerekség egyik legtekintélyesebb filmes lapjában, a Varietyben negatívan írt róla a kritikus.

Az Ígéretes fiatal nő című produkcióról van szó, amelyben az Oscar-jelölt Mulligan (Egy lányról) olyan karaktert alakít, aki bosszút áll azokon a férfiakon, akik szexuális tárgynak tekintik a nőket - írja a Hirado.

Dennis Harvey azt találta írni, hogy a színésznő nem elég dögös a szerephez,

és szemlátomást rossz passzban tolja végig a filmet, ellenben a darab producere, a kétszeres Oscar-jelölt Margot Robbie – aki önhibáján kívül gyakran játszik szőke bombázókat – tökéletes lett volna a feladatra.

Mulligan a The New York Timesnak azt nyilatkozta, rettentően berágott a kritikán – amelynek szerzője egyébként rendkívül jónak tartja a filmet –, és olyan tartós trauma áldozata lett,

hogy a megjelenése óta kívülről tudja majdnem a teljes szöveget.

A Variety szerkesztősége erre úgy megszeppent, hogy az oldal tetején, vastag betűs feliratban kértek ünnepélyes elnézést a színésznőtől.

Mulligan le is higgadt, amiben az is szerepet játszhat, hogy a filmnek köszönhetően Oscar-esélyesként tartják számon, és a kritikusok ódákat zengenek alakításáról.

Korábban hírt adtunk arról, hogy Eva Mendes számára az anyukaszerep az első, így Hollywoodot évekkel ezelőtt parkolópályára tette.

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy David Hasselhoff akciót tartott személyes tárgyaiból, s bár beszélő autója jó áron kelt el, a vele tölthető vacsorára igen alacsony licit érkezett. 

Forrás


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!