Világ | 2021. 01. 27. – 12:00 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

David Hasselhoff akciót tartott személyes tárgyaiból, s bár beszélő autója jó áron kelt el, a vele tölthető vacsorára igen alacsony licit érkezett.

David Hasselhoff amerikai színész fénykorának több tucat emléktárgyát, köztük a Knight Rider-sorozatból ismert beszélő autó, a K.I.T.T. egy másolatát is elárverezték egy amerikai aukción - írja a Hirado.

Viszont a vacsora, melyet a győztes vásárló a színésszel fogyaszthat el,

jóval a becsült 20 ezer dolláros ár alatt, mindössze 9000-ért kelt el, csak három licitáló versengett érte.

A nagyjából 150 tárgyért mintegy 450 ezer dollárt (132 millió forint) fizettek a licitálók szombat este. A színész a bevétel egy részét jótékony célra fordítja.

Az online aukció legdrágábban eladott darabja természetesen a K.I.T.T. (Knight Industries Two Thousand) volt, mintegy harmincan licitáltak rá, végül körülbelül 300 ezer dollárt adott érte a győztes.

Nem lehet tudni egyelőre, ki viheti haza a Pontiac Firebirdöt, mely egy nagy-britanniai parkolóban vár új gazdájára.

A kocsi Hasselhoffé volt, azonban a sorozat forgatásán nem használták. K.I.T.T. a kultsorozatban a Hasselhoff alakította címszereplő, Michael Knight barátja és társa volt a bűnözők elleni harcban.

Az autó mellett autogrammkártyákat, díjakat és ruhadarabokat is vásároltak a licitálók, általában pár száz dollárért darabját.

A 68 éves színész és énekes a 80-as és 90-es évek két legendás amerikai tévésorozatában, a Knight Riderben és a Baywatchban lett világhírű.

Korábban hírt adtunk arról, hogy Lengyelországban több mint 80 ezren maradtak áram nélkül az intenzív havazás miatt. A havazás miatt keletkezett útakadályok miatt a tűzoltókat egy nap alatt csaknem hétszáz alkalommal riasztották

Továbbá emlékeztetünk arra is, hogy mostantól törvény adta joga kukorékolni a kakasnak. Törvény védi a vidéki élet zajait és szagait Franciaországban. Mostantól mindenki köteles elviselni, ha hápog a szomszédban a kacsa, vagy érződik a tehéntrágya szaga.

Forrás


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!