Ukrajna | 2021. 02. 09. – 09:30 |
Címlapképünk illusztráció. Fotó: Internet

Hirdetés

Ukrajnában ismét emelkedik a villamos energia ára; Rendőrautónak ütközött, majd megpróbált elmenekülni egy fiatal sofőr Kárpátalján; Élve elégett egy fiatalember Kárpátalján; Nemzetközileg körözött magyar férfit fogtak el Nagyszőlősön; Meghalt a kaszonyi termálfürdőben vízbe esett kisfiú. Kiemeltük azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak 2021. február 8-án.

Ukrajnában ismét emelkedik a villamos energia ára

Ukrajnában 2021. április 1-től ismét emelkedhetnek az villamos energia tarifái. Az árváltozás azokat érinti, akik 300 kWh-nál többet fogyasztanak. A tarifa 3,42 hrivnya lehet minden kilowattóráért.  

Rendőrautónak ütközött, majd megpróbált elmenekülni egy fiatal sofőr Kárpátalján

Kárpátalján a 20 éves sofőr nekiütközött a járőrök szolgálati autójának. Ennek következtében jelentéktelen testi sérüléseket szenvedett egy rendőrnő. A baleset elkövetője ellen 2 jegyzőkönyvet állítottak ki. 

Élve elégett egy fiatalember Kárpátalján

A hátborzongató tűzeset február 6-án kijevi idő szerint 20 óra 5 perckor Kárpátalján, a huszti járási Visken, a Népi utcában történt. A tűzben IV. fokú égési sérüléseket szenvedett a lakóház 1985-ös születésű tulajdonosa. Testének mintegy 90 százaléka megégett.

Nemzetközileg körözött magyar férfit fogtak el Nagyszőlősön

Február 8-án Nagyszőlősön az egyik üzlet közelében a rendőrök őrizetbe vettek egy bűnelkövetőt, aki a szomszédos államban huliganizmus, rongálás és lopások miatt a nemzetközi körözési listán szerepelt. A 29 éves magyar férfit a rendőrségre szállították, ahol ideiglenes letartóztatásba helyezték. 

Meghalt a kaszonyi termálfürdőben vízbe esett kisfiú

Február 2-án, kedden a kaszonyi termálfürdő és vízipark területén egy baleset során majdnem vízbe fulladt egy gyermek. A gyermek súlyos állapotban volt, az orvosok küzdöttek az életéért. A kisfiú tüdeje és szíve nem bírta ki a terhelést.


Hirdetés

Kövessen minket a Facebook és az Instagram oldalainkon.
Iratkozzon fel a Telegram csatornánkra is.
Legyen jól informált!